REUTERS/Hamad I Mohammed
REUTERS/Hamad I Mohammed

Hrvatski trener preokretom do važne pobjede za Svjetsko prvenstvo (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 11.11.21. | 16:00

Gubili su do sudačke nadoknade

Dragan Skočić radi izvrstan posao s reprezentacijom Irana. U nevjerojatnoj utakmici petog kola treće faze azijskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo pobijedili su Libanon u gostima s 2:1.

Zanimljivo, Skočićeva momčad je do sudačke nadoknade gubila, a onda je uslijedio nevjerojatan preokret.

Dominirali su Iranci cijelim susretom, ali iz ravnoteže ih je izbacio primljeni zgoditak u 37. minuti. Skočićev vratara od sunca nije vidio dugu loptu za koju je procijenio da ide izvan terena. Međutim, lopta je pala pred liniju gol-aut, a tamo je bio Soony Saad i iz mrtvog kuta zakucao za vodstvo Sirije.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Nastavili su iranski nogometaši dominaciju nakon bizarnog primljenog zgoditka, a to im se isplatilo u sudačkoj nadoknadi. Prvo je napadač Zenita Serdar Azmoun u prvoj minuti sudačke nadoknade izjednačio, a onda je ekipa Irana dodatno stisnula i došla do pobjede.

Pogodak pogledajte OVDJE

Slavlje je donio Nourollahi u petoj minuti sudačke nadoknade, ujedno i posljednjoj minuti susreta za veliki preokret momčadi koju vodi hrvatski trener. Ovom pobjedom Skočićeva momčad je zadržala prvo mjesto u trećoj fazi kvalifikacija gdje se nalazi 12 momčadi podijeljenih u dvije skupine.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Prve dvije reprezentacije idu izravno u Katar, a Skočić je na dobrom putu. Od preuzimanja klupe Irana ne zna za poraz. Dosadašnji učinak mu je 11 pobjeda i jedan remi u 12 utakmica.



Tagovi

Dragan SkočićIran

Ostale Vijesti