Hrvoje Jelavic/Pixsell
Hrvoje Jelavic/Pixsell

Hrvatski trećeligaš doveo Argentinca kojeg je trenirao Diego Armando Maradona: "On je najveći svih vremena"

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 08.01.21. | 17:24

Transfer je službeno potvrđen na klupskim društvenim mrežama.

"Od proljeća smo jači za 21-godišnjeg defenzivca Martina Robainu. Najbolje se snalazi na pozicijama stopera i lijevog beka, a ovaj Argentinac sa španjolskim državljanstvom u Vukovar stiže iz argentinske Gimnasie y Esgrime gdje mu je trener bio legendarni Diego Armando Maradona ", stoji u objavi na službenoj Facebook stranici hrvatskog trećeligaša Vukovara 1991.

"Diego je najveći svih vremena", poručio je Martin iz Argentine koji je već počeo učiti hrvatski jezik.

Argentinsko prvenstvo podijeljeno je u četiri skupine, a Gimnasia se trenutno nalazi uz B skupini u kojij nakon četiri kola imaju dvije pobjede, jedan remi i jedan poraz. Robain nije odigrao nijednu službenu utakmicu za argentinskog prvoligaša, ali sama činjenica da ga je trenirao 'Mali Zeleni' velika je čast.

Vukovar 1991 se trenutno nalazi na četvrtom mjestu 3.HNL Istok, a vodeći Belišće bježi im sedam bodova. Posljednju prvenstvenu utakmicu nogometaši Vukovara 1991 odigrali su krajem studenog prošle gidne, a tad su na domaćem terenu s minimalnih 1:0 svladali Bedem.

Prvo ime Vukovara je Patrik Džalto, 23-godišnji napadač koji je igrao za mlade momčadi Stuttgarta, Leverkusena i RB Leipziga, a skupio je kombiniranih 14 nastupa i četiri pogotka za U-18 i U-19 reprezentaciju Hrvatske. Jednako tako, za Vukovar 1991 već skoro godinu dana igra i Josip Barišić, bivši napadač Osijeka, RNK Splita i Cibalije koji je dobar dio svoje karijere proveo u Poljskoj gjde je promijenio četiri kluba.



Tagovi

VukovarVukovar '913. HNLTreća HNL

Ostale Vijesti