Hrvatski reprezentativac neočekivano je bio glavna zvijezda medija

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 14.12.18. | 07:14

Zanimljiva scena dogodila se poslije utakmice.

Nakon završetka jučerašnjeg maksimirskog dvoboja, u miks zoni pred novinarima se pojavilo nekoliko igrača Dinama, trener Nenad Bjelica, ali i dvoje Hrvata iz redova Anderlectha – Ivan Santini i Antonio Milić. Obojica su nakon Svjetskog prvenstva nastupala za Vatrene i nalaze se na radaru Zlatka Dalića, ali ipak je Milić bio taj čija se izjava najviše tražila.

> Strateg gostiju: Zadovoljan sam s Miliće, ne i Santinijem

Naravno, to može zahvaliti ponajprije koškanju s Izetom Hajrovićem u ranoj fazi utakmice, nakon čega su obojica dobili žuti karton. Maksimirska publika očekivano je lijevog beka belgijske momčadi uzela na zub te su svaki njegov dodir s loptom ispratili salvom zvižduka. Njemu to niti najmanje nije smetalo, dapače, kako je i sam rekao, sve je to dio nogometa i djelovalo je na njega motivirajuće.

> Milić: Prije nisam bio naviknut na zvižduke jer nije bilo previše navijača na Maksimiru

Bivši igrač Hajduka u nekoliko se navrata vraćao u miks zonu davajući izjave, a zanimljivo je da ga je cijela momčad Anderlechta strpljivo čekala u autobusu. Njega to nije pretjerano požurivalo, a cijelu situaciju prekinuo je Ivan Santini koji je izašao iz autobusa i zvao Milića sve dok ovaj nije krenuo prema autobusu.

> Kako su igrali: Anderlecht ukupno bolji, bek najbolji igrač Dinama

Tako se reprezentativac Hrvatske, zbog jednog duela, pomalo neočekivano prometnuo u najtraženijeg igrača i glavnu zvijezdu miks zone.

(Foto: Pixsell)

 


Tagovi

AnderlechtAntonio Milić

Ostale Vijesti