Hrvatski maestro dolazi razigrati Bluese: Evo kako će izgledati Chelsea s Kovačićem (GRAFIKA)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 08.08.18. | 09:46

Doveli su točno ono što im treba.

>TEČAJEVI HUDDERSFIELD – CHELSEA 1. kolo Premier liga

Mateo Kovačić uskoro će i službeno riješiti svoje probleme s igračkim minutama i otići u Chelsea na posudbu, a zajedno s Jorginhom trebao bi tvoriti tehnički besprijekoran par razigravača i kreatora igre. Sada već ima ozbiljno iskustvo, bez obzira na mali broj minuta ipak je stasao u Real Madridu gdje nije dočekao svoju konkretnu priliku, no i Chelsea je velika momčad.

Svima je jasno da uz malo drskosti u igri Kova može postati jedan od najboljih veznjaka svijeta u novoj momčadi, potezi su mu briljantni i nema sumnje da će se odlično snaći u Engleskoj. Dogovor bi trebao biti postignut uskoro, no ostale su još neke sitnice. Iza leđa njega i Jorginha bit će zlatni francuski reprezentativac N'Golo Kante kako bi riješio eventualne probleme, izgubljene lopte i brze kontre. To će maestru Kovačiću dati slobode i prostora u kreaciji.

Obrambeni i napadački dio momčadi neće se mijenjati, Chelsea tu ima vrhunske igrače, a nisu htjeli Realu prodati ni Hazarda ni Williana. Jasno je kako će njih dvojica ostati u klubu, a radi se vjerojatno o najboljem paru krila na svijetu. Obrana se prebacuje na mlađe, Christensen i Rudiger trebali bi biti starteri, a veliko pojačanje stiže na vrata.

Thibout Courtois nagovorio je Chelsea da ga pusti u Real Madrid, no Bluesi su odmah našli zamjenu i to za svjetski rekord. Stiže Kepa Arrizabalaga, golman Athletic Bilbaa kojeg je tražio Real, 23-godišnji španjolski reprezentativac koji je jedan od najboljih mladih golmana svijeta. Chelsea bi ga trebao platiti nevjerojatnih 75 milijuna eura čime će postati najskuplji golman svijeta.

Dakle, Bluesi su ekspresno pronašli vrhunsku zamjenu za golmana i doveli razigravača koji će spojiti sjajnu obranu i nevjerojatno potentni napad. Chelsea se sigurno vraća u borbu za naslov, pogledajte kako će izgledati u novoj sezoni:

(Foto: Action Images/FootballUser)

 


Tagovi

Mateo KovačićKepa Arrizabalaga

Ostale Vijesti