Photo: SERGEI SAVOSTYANOV/NEWSCOM
Photo: SERGEI SAVOSTYANOV/NEWSCOM

Hrvati kapetani u ruskom dvoboju, publici priuštili golijadu i dramu

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 02.10.22. | 16:41

Jedvaj je odigrao 90 minuta za domaćine, baš kao Miškić i Begić za goste. Lokomotiv je trenutno 12., a Ural 15. momčad prvenstva

Ural Yekaterinburg svladao je Lokomotiv iz Moskve u 11. kolu Ruskog prvenstva. Zanimljivo, na obje su strane Hrvati bili kapetani. Lokomotiv je predvodio Tin Jedvaj, a pobjednički Ural Danijel Miškić.

Gosti su poveli već u 7. minuti preko Alekseja Kastanova, a da bi stvar za domaćine bila gora, u 13. minuti su ostali bez Maksima Nenakova koji je zaradio crveni karton. Do kraja prvog dijela su preko Aleksandera Jušina gosti povećali svoju prednost na 2:0.

U nastavku su gosti povećali svoju prednost. Lazar Ranđelović je u 62. zabio za 3:0, a Danijel Miškić je postavio i 4:0 na semafor samo tri minute kasnije.

Domaćini su smanjili svoju ranu zabivši dva gola u sudačkoj nadoknadi. Prvo je zabio Dimitrij BArinov, a potom Ivan Ignatjev u 92., odnosno 93. minuti. Jedvaj je odigrao 90 minuta za domaćine, baš kao Miškić i Begić za goste. Lokomotiv je trenutno 12., a Ural 15. momčad prvenstva.




Tagovi

Lokomotiv MoskvaRusijaUralTin JedvajDanijel Miškić

Ostale Vijesti