REUTERS/Bernadett Szabo
REUTERS/Bernadett Szabo

Hrvat napustio CSKA i vratio se u Hrvatsku, klub tvrdi: "Nije suspendirao ugovor, vratit će se"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 03.07.22. | 19:41

Za sada, kažu, Kristijan nije informirao klub o suspenziji ugovora, ali klub je navodno u pregovorima s nekolicinom drugih koji su zainteresirani za njega

Hrvatski veznjak Kristjian Bistrović je ozlijeđen i napustio je CSKA Moskvu, piše klupski Twitter profil. Za sada, kažu, Kristijan nije informirao klub o suspenziji ugovora, ali klub je u pregovorima s nekolicinom drugih koji su zainteresirani za njega.

Bistrović je kroz pet sezona upisao 96 nastupa za moskovski klub, ali je u posljednje dvije sezone odradio posudbe u turskim klubovima Kasimpasi i Karagumruku. Vratio se na ljetne pripreme nedavno, a zaigrao i u prijateljskoj utakmici protiv Zenita. Ipak, čini se kako je ljubav s crveno-plavima pukla. Naime, ruski novinari tvrde da ozljeda nije ozbiljna, a Kristijan je otputovao u Hrvatsku.

Veznjak ima lakšu ozljedu jednog bedrenog mišića, kažu Moskovljani.

"Liječenje će nastaviti u Hrvatskoj. Okvirno vrijeme oporavka je oko 10 dana. Nakon završene početne terapije u Novogorsku, uz dopuštenje glavnog trenera, otišao je u Hrvatsku, gdje će nastaviti oporavak prema programu koji je izradio liječnički stožer momčadi. U ovom trenutku nije obavijestio klub o odluci da iskoristi FIFA-in amandman i suspendira ugovor. U isto vrijeme, PFC CSKA pregovara s nekoliko klubova koji žele usluge nogometaša", stoji na klupskim izvorima.



Podsjetimo, FIFA je nakon početka ruske invazije na Ukrajinu ponudila strancima u ruskim i ukrajinskim klubovima mogućnost suspenzije ugovora kako bi mogli bez većih posljedica napustiti klubove i vratiti se u sigurnost svojih domova.

(E.G.)


Tagovi

Kristijan BistrovićCSKA

Ostale Vijesti