Hrvat na odlasku iz talijanskog velikana, stigla zamjena iz Reala

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 28.06.19. | 10:21

Stiglo pojačanje iz španjolskog giganta.

Dolaskom Zvonimira Bobana na čelo sportske politike talijanskog giganta Milana, naveliko se krenulo pisati o potencijalnom stvaranju hrvatske kolonije u tom klubu. S razlogom, jer i agenti pojedinih hrvatskih nogometaša potvrdili su kako postoje velike šanse da Rossoneri potpišu reprezentativce svjetskih doprvaka, poput agenta Andreja Kramarića.

ODIGRAJ Venezuela - Argentina

Osim 'Krame' u igri su i Nikola Moro i Dejan Lovren, kao i Josip Brekalo, ali čini se kako mjesta u svlačionici novog trenera Marca Giampaola, neće biti za jednog Hrvata koji je trenutno član milanskog velikana. Riječ je, naravno o Ivanu Striniću.

> Bobanov Milan imat će jak hrvatski štih

Dalićev srebrni lijevi bočni igrač prošle je sezone morao pauzirati s nogometom zbog povećanja srčanog mišića. Čini se kako uprava kluba sa San Sira više ne računa na usluge 31-godišnjeg Hrvata jer su u svoje redove upravo dogovorili dolazak pojačanja iz Real Madrida.

Riječ je o lijevom bočnom Theu Hernandezu koji će stići u Lombardiju za 20 milijuna eura, prenose svi talijanski mediji. Iako su prve informacije govorile da će 21-godišnji Francuz potpisati četverogodišnji ugovor vrijedan 1.8 milijuna eura na godišnjoj razini, nakon oporezivanja. Ipak, on će biti posuđen na godinu dana, nakon čega će Milan morati otkupiti njegov ugovor, za 20 milijuna eura. Hernandez će potpisati šestogodišnji ugovor.

Osim Hernandeza, Milan na lijevoj strani već ima Ricarda Rodrigueza i Diega Laxalta, stoga je vrlo izgledno kako će 'Strina' pakirati kofere.

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Ivan StrinićTheo Hernandez

Ostale Vijesti