Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Hoffenheim otkrio detalje Kramarićeve ozljede i odbio hrvatsku dijagnozu: Ne radi se o rupturi, ali nije dobro...

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 19.10.23. | 15:47

Nije u pitanju ruptura od devet centimetara, kaže trener, a otkrio je i gdje je trenutno Vatreni

Kud je Zlatku Daliću Bruno Petković bio ozlijeđen, Marko Livaja napustio reprezentaciju, još je pred listopadsku akciju potvrđeno da će i Andrej Kramarić preskočiti utakmice Vatrenih. Nadali su se svi do posljednjeg trenutka da će nas Kramarić, koji je do ozlijede imao odličan start još jedne sezone u Hoffenheimu, spasiti napadačkih muka, ali onda je stigla informacija: zbog rupture mišića zadnje lože od devet centimetara, Krama mora preskočiti utakmice Vatrenih.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

To je sigurno posljednje što je trebalo hrvatskom izborniku, a na sve muke još su uslijedile i blijede izvedbe naše reprezentacije. Idući izazovi su već u studenom, 18. studenog susreće s Latvijom, a 21. s Armenijom pa se s neizvijesnošću očekuju novosti oko ozlijeđenih reprezentativaca, a o slučaju Andreja Kramarića oglasio se njegov klub. Naime, Kramarić se u srijedu vratio u Hoffenheim s novom dijagnozom od “devet centimetara duge rupture mišića.”

Međutim, zvijezda TSG-a odmah je pregledana i u Njemačkoj i poslana na daljnje liječenje, a o svemu se oglasio trener Kramarićevog kluba. Prošlo je već tri tjedna. Kramarić je još u domaćoj utakmici protiv Dortmunda (1-3) dobio udarac u lijevo bedro tijekom prodora Mariusa Wolfa iz Dortmunda te je nedugo zatim morao biti zamijenjen, a od tada nije mogao niti hodati, a kamo li igrati. Sada stvari idu na bolje.

"Andrej je još uvijek izvan terena," objasnio je u četvrtak trener Pellegrini Matarazzo i dodao:

"Osjeća se bolje, može ponovno hodati, bio je to jako težak udarac koji je dobio u stražnju stranu bedra."

"Ali naša dijagnoza stoji", ponovno je naglasio Matarazzo i dodao da se TSG žestoko protivi teoriji o rupturi:

"Ozljeda Andreja Kramarića je veliki hematom, ali nipošto ne ruptura. To su detaljni liječnički pregledi ovdje pokazali prije odlaska igrača u reprezentaciju. Trenutno je kod specijalista i tamo se liječi. Vidjet ćemo koliko će mu trebati dok se ne vrati na teren. Nadam se da će brzo stati na noge", otkrio je Matarazzo.



Tagovi

Andrej KramarićHoffenheimBundesligaHrvatska nogometna reprezentacijaZlatko Dalić

Ostale Vijesti