Željko Lukunić/Pixsell
Željko Lukunić/Pixsell

Hoće li Maksimir biti pun? Dosad prodano (samo) 12 tisuća ulaznica

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 14.08.23. | 13:45

Ulaznica za utakmicu još ima, a redovi pred ticket pointom nisu dugo trajali

Redovi pred maksimirskim ticket pointom nešto prije 11 sati najavili su početak fizičke prodaje ulaznica za utakmicu AEK-a i Dinama u trećem pretkolu Lige prvaka (utorak, 20 sati). Sjever dolje rasprodan je još u nedjelju i ni po čemu nije trebalo biti dvojbeno da će Maksimir biti pun. Međutim, red je već iza podneva nestao, pred blagajnom tek nekoliko navijača, a ulaznica za sve ostale tribine još uvijek ima.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon press-konferencije saznali smo da je dosad (ponedjeljak iza 13 sati) prodano oko 12 tisuća karata, u što je uključeno i oko četiri tisuće godišnjih pretplata. Dakle, za samu utakmicu oko osam tisuća. Naravno, ne treba ništa prejudicirati, puno je onih, koji će ulazicu nabaviti u zadnji tren, na dan utakmice, ali, svejedno, pitanje je hoće li Maksimir biti ispunjen do zadnejg mjesta, kao što je bio, neupitno, zadnjih godina u europskim utakmicama. Očito, sve ono što se događalo u Ateni i danima poslije, psihoza koja prati ovu utakmicu pa možda i podsvjesni strah od nekog novog incidenta, utječe i na publiku.

No, vjerujemo da će na kraju Maksimir ipak biti dobro ispunjen, pozitivan, energičan, da bude podrška i vjetar u leđa Dinamovim igračima u ovoj teškoj,posebnim emocijama prožetoj utakmici.



Tagovi

GNK DinamoAEKStadion MaksimirLiga prvakaAEK Atena

Ostale Vijesti