Action Images/John Clifton
Action Images/John Clifton

Hladan tuš za Bilića: Opet upisao poraz, na gostovanju Watford 'popio' tri komada

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 08.10.22. | 19:33

Prva domaća pobjeda ove sezone podiže Blackpool na 19. mjesto, dok drugi poraz u tri susreta Bilićevo društvo ostavlja na 12. mjestu

Blackpool je prekinuo niz od četiri utakmice bez pobjede zahvaljujući dva gola Jerryja Yatesa s kojima je potopio Watford Slavena Bilića na Bloomfield Roadu 3:1. Drugi je to uzastopni poraz u tri utakmice hrvatskog stratega u novom trenerskom angažmanu.

Blackpool je došao do prednosti kada je Callum Connolly glavom preko šesnaesterca pronašao Garyja Madinea, koji je potom zabio svoj prvi gol ove sezone.

Imran Louza je sjajno „zavrnuo“ slobodan udarac i pogodio u gornji kut za izjednačenje s kojim se otišlo na predah. Watford je završio prvo poluvrijeme udarcem kojeg je obranio vratar Blackpoola Chris Maxwell.

Hornetsi su snažno odgovorili u nastavku. Iako je posjed lopte bio na strani Bilićeve momčadi (74 posto), konkretne akcije i šanse stvarali su domaćini (18 udaraca Blackpoola, devet u okvir vrata). Vratar Watforda, Daniel Bachmann, imao je niz obrana u drugom poluvremenu: dvije obrane u minuti, zaustavivši Madineov snažan udarac glavom i zatim odbivši udarac glavom Jordana Thornileyja.

Ipak, na kraju su ga u 81. i 85. minuti svladali Yatesovi udaraci za 3:1.

Prva domaća pobjeda ove sezone podiže Blackpool na 19. mjesto, dok drugi poraz u tri susreta Bilićevo društvo ostavlja na 12. mjestu.




Tagovi

Slaven BilićWatfordChampionship

Ostale Vijesti