Jed Leicester/Action Images
Jed Leicester/Action Images

Harry Redknapp se ponudio bivšem klubu, ali spreman je doći tek kad završi Cheltenham festival

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 16.03.21. | 16:38

„Radit ću potpuno besplatno“, rekao je kultni engleski trener.

Ako je vjerovati natpisima engleskih medija, postoji velika mogućnost da se Harry Redknapp uskoro vrati na mjesto glavnog trenera Portsmoutha, kluba kojeg je vodio od 2005. do 2008. godine.

Prije mjesec dana Redknapp je prihvatio poziv Bournemoutha gdje trenutno ima ulogu savjetnika, ali izgleda kako kultnom 74-godišnjem treneru nije dosta trenerskog posla. Naime, britanski mediji pišu kako se on sam ponudio Portsmouthu, ali bi u klub bio spreman doći tek kad završi Cheltenham festival.

„Radit ću potpuno besplatno“, rekao je Redknapp pa dodao:

„Spreman sam! Moram priznati, malo mi je dosadno“

Portsmouth je trenutno sedma momčad League One, odnosno trećeg razreda engleskog nogometa. Iako su ih mnogi uoči sezone vidjeli kao najveće favorite za osvajanje naslova, oni su u potpunosti podbacili te su sad dva boda iza šestoplasiranog Ipswicha koji bi – da je danas kraj prvenstva – bio posljednja momčad koja je izborila doigravanje za Championhip.

Podsjećamo, Redknapp je često naglašavao svoju ljubav spram hrvatskih igrača, a u trenerskoj karijeri vodio je Niku Kranjčara (Portsmouth, Tottenham i QPR), Luku Modrića, Vedrana Ćorluku i Stipu Pletikosu (Tottenham).


Tagovi

Harry RedknappPortsmouthLeague One

Ostale Vijesti