REUTERS/Kai Pfaffenbach
REUTERS/Kai Pfaffenbach

Haller najavio novu operaciju, BVB na zimu gleda dovesti novog napadača

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 17.11.22. | 09:26

Napadač BVB-a je ovog ljeta saznao da ima tumor te će njegov oporavak još neko vrijeme potrajati. Neka traje koliko traje, samo neka na kraju sve bude dobro…

Kao velika zvijezda stigao je Sebastien Haller ovog ljeta u BVB. Stasiti Francuz koji porijeklo vuče iz Obale Bjelokosti je nakon fenomenalnih godinu i pol dana u Ajaxu zaradio transfer u redove njemačkog velikana koji je u njemu vidio idealnu zamjenu za Erlinga Brauta Haalanda. Iskeširali su za njega 31 milijun eura, ali prije nego li je stigao odigrati svoju prvu utakmicu u žuto-crnom dresu, 28-godišnji napadač primio je stravične vijesti – dijagnosticiran mu tumora testisa.

Bilo je to 18. srpnja, ni tri tjedna nakon što je stigao u klub. Osjetio je bol na jednom treningu, otišao na pretrage i potom primio užasne vijesti. Naravno, Haller je veliki borac, primjer sportaša, čovjek za kojeg nitko nije sumnjao da će na kraju u borbi s ovom opakom bolešću na kraju izaći kao pobjednik, a iako se prije nešto manje od mjesec dana vratio treninzima, izgleda kako se njegovo stanje opet pogoršalo te će on morati na novu operaciju.

Najavljena je nova operacija, a u njoj bi se Sebastien Haller u potpunosti trebao riješiti tumora. No, ako se ispostavi kako se Haller u siječnju neće moći vratiti u puni trenažni proces, izgledno je da će BVB potražiti novog napadača. 

Zasad ne spominju nikakva imena, ali jasno je da uprava nije zadovoljna činjenicom da je BVB nakon prvog dijela sezone na šestom mjestu te da za vodećim Bayernom zaostaju devet bodova. Terzić još uvijek ima povjerenje uprave, ali dokad će tako biti…



Tagovi

Sebastien HallerBorussia Dortmund

Ostale Vijesti