Haliloviću dosta Standarda, sljedeća postaja Eredivizija

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 29.08.19. | 08:24

Kapetan mini Vatrenih ponovno mijenja klub…

Prema njihovim informacijama interes za ovom suradnjom je obostran, a sve je spreman amenovati i AC Milan.

Naime, Heerenveen je u ovom prijelaznom roku ostao bez dva iznimno važna veznjaka Michela Vlapa i Bena Rienstre koji su otišli u Anderlecht, odnosno Konyaspor, pa im je dovođenje veznjaka „kreatora“ od neizmjerne važnosti. Uz njih izgubili su i 18-godišnjeg stopera Kika Pieriea koji je za pet milijuna eura postao novi član Ajaxa. Kada je riječ o ulaznim transferima doveli četiri igrača od kojih se najviše ističe Chidera Ejuke, nigerijsko lijevo krilo koje je za dva milijuna eura stiglo iz norveške Valerenge.

Halilović je pak van svih kombinacija trenera Standarda Michel Preud'hommea. Belgijskom velikanu pristupio je prije šest mjeseci kao posuđeni igrač Milana, a prvi dogovor između dvaju klubova bio je da će se u Liegeu zadržat godinu i pol dana. Ipak, od toga neće biti ništa te će Alen uskoro potpisati za 8 klub u svojoj karijeri.

Zanimljivo, Alenova tržišna vrijednost u jednom se trenutku procjenjivala na 10 milijuna eura, dok danas vrijedi svega dva milijuna, što dovoljno pokazuje u kojem smjeru ide njegova karijera.

Heerenveen na prvi pogled djeluje kao idealna momčad za Halilovića, dok je Eredivizija kao izmišljena za njega. Nadamo se kako će Alen u novom klubu pokazati svu raskoš svog talenta te kako još uvijek nije kasno da sve okrene u svoju korist i napokon krene igrati nogomet na razini na kojoj se od njega i očekuje.

 

 

 

 

 

 

(foto:Reuters)

 


Tagovi

EredivisieHeerenveenStandard LiegeAlen Halilović

Ostale Vijesti