Action Images/Paul Childs
Action Images/Paul Childs

Halilovićev trener pred otkazom nakon osam poraza zaredom

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 13.02.22. | 21:52

Prijeti im ispadanje iz Championshipa

Šef Readinga Veljko Paunović blizu je otkaza nakon niza od osam uzastopnih poraza. U opasnosti su od ispadanja nakon niza od samo jedne pobjede u 13 prvenstvenih utakmica, a Srbin je sada blizu toga da izgubi posao.

Navijači Readinga uletjeli su na teren u znak protesta nakon poraza od Coventryja 3-2, koji ih ostavlja samo dva boda iznad zone ispadanja Championshipa. Također se kaže da postoji jezgra igrača koji su razočarani vodstvom momčadi pod Paunovićem, pišu britanski mediji.

Posljednji put je Reading slavio 27. studenog, prije 12 utakmica, a niz poraza počeo je ponižavajućim ispadanjem iz FA Kupa od Kidderminstera koji je u nižoj ligi od njih. Upitan o svojoj budućnosti nakon utakmice, rekao je: „Nema potrebe odgovarati na to. Ako se nešto mora dogoditi, dogodit će se. Moramo se kloniti negativnosti i svega što se događa okolo. To je moja odgovornost i jako mi je žao što sam u jednom trenutku dopustio da se neke stvari dogode i izazvao toliko frustracija i negativnosti oko sebe i sebe, ali to razumijem.“

Osvrnuo se i na ljutnju navijača te njihovo zazivanje promjena.

„Ne komentiram glasine. Prilično sam jasan, dokle god sam ovdje, ovdje sam. Vidio sam i kako je momčad danas igrala i vidio sam kako seniorske igrače igraju dobro.“

Proteklog ljeta u ekipu je stigao i nekadašnja velika nada hrvatskog nogometa Alen Halilović koji se ozlijedio početkom siječnja ove godine. Dosad je za Reading odigrao 11 utakmica, zabio gol i dva puta se upisao u asistente.



Tagovi

Alen Halilović

Ostale Vijesti