MOLLY DARLINGTON/Action Images
MOLLY DARLINGTON/Action Images

Halilović nije potpisao, problem su financije: „Trebaju li mu vrata kluba biti otvorena? Ne znam“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 30.06.21. | 11:24

Trener Birmighama otvorio je dušu glede Alena Halilovića koji sutra i službeno postaje slobodan igrač.

Nekadašnja najveća nada hrvatskog nogometa, Alen Halilović, još uvijek nije odlučio gdje će nastaviti karijeru. Bivši Vatreni koji je, osim matičnog Dinama, igrao za velikane kao što Barcelona i Milan, prošlu je sezonu proveo u Championshipu gdje je igrao za Birmigham City.

Njegove brojke nisu pretjerano dobre, ali izvedbe na terenu zadovoljile su i struku i navijače, a baš oni putem društvenih mreža vrše pravu kampanju da Alen i dogodine ostane dio Birminghama.

No, hoće li to biti slučaj ili će uskoro preći u drugi klub, zasad se ne zna. Pojedini engleski mediji pišu kako su šanse za ostanak ili odlazaka potpuno jednake, a činjenica da Alen još uvijek nije potpisao, baš kao ni odbio ugovor kojeg mu je ponudio Birmingham, polako postaje frustrirajuća. Barem za simpatizere i članove Birminghama…

Po pitanju Alenovog odlaska ili ostanka oglasio se i sam trener Lee Bowyer, a u njegovim se riječima osjeti nezadovoljstvo situacijom.

„Ja mislim da je važno ako netko želi igrati za klub. Razumijem i financijsku sliku, igrači imaju kratke karijere“, za početak je rekao Bowyer pa dodao:

„Ali sad su takva vremena kad je svima financijski teško. Mi kao klub smo Alenu dali dobru, poštenu ponudu. Ali ja želim igrače koji žele igrati za nas, dok bi novac trebao tu biti tek na drugom mjestu. Naravno, da smo mu ponudili nešto smiješno, i sam bih rekao OK, razumijem da ne želi. Ali nismo“, očitava se frustracija trenera Birminghama koji je za kraj znakovito podvukao:

„Trebaju li mu vrata kluba biti otvorena? Ne znam“, zaključio je Lee Bowyer.


Tagovi

Alen HalilovićBirminghamugovorBirmingham CityChampionshipnogometni transferitransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti