Hajduk Split
Hajduk Split

Hajdukovi juniori idu dalje u Ligi prvaka, Vušković i Vrcić zabili za slavlje u Azerbajdžanu

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 04.10.22. | 16:54

Obranili su prednost iz Splita na gostovanju kod Gabale

Dug put na uzvrat protiv Gabale prošli su Hajdukovi juniori gdje su na gostovanju slavili s 2:1. U Azerbajdžan su donijeli prednost od 3:0 iz Splita, a uoči uzvrata su najavljivali pobjedu što su i ispunili.

Domaća momčad povela je u 52. minuti golom Shahniyarova, a onda je u 68. za izjednačenje zabio Luka Vušković, mlađi brat nekadašnjeg prvotimca Bijelih Marija. Nastavili su napadati juniori Hajduka pobjedu i na kraju stigli do preokreta u 88. minuti kad je Jere Vrcić zabio na asistenciju Vjeke Šemige.

Bijeli se tako u Split vraćaju s ukupnih 5:1 iz dvije utakmice i prolazom u drugo pretkolo Lige prvaka mladih. Protivnika bi trebali doznati već sutra nakon uzvrata između Apolonia Fiera i Astane koji su u prvoj utakmici u Kazahstanu odigrali 1:1.

Trener Hajduka Marijan Budimir nakon utakmice u Gabali bio je zadovoljan zbog nove pobjede i prolaza u drugo kolo Lige prvaka mladih.

"Kontrolirali smo odlično utakmicu u prvom dijelu, propustili brojne šanse, a onda početkom nastavka primili gol i upali u probleme. Brzo smo se pribrali i nakon izjednačujućeg pogotka sve je bilo riješeno", zaključio je trener Hajdukovih juniora.

(rv)


Tagovi

Juniorska Liga prvakaHajduk junioriMarijan Budimir

Ostale Vijesti