Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Hajdukov ljevak uskoro i službeno potpisuje za Šibenik, zaigrao za Narančaste i u prijateljskoj utakmici

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 26.06.22. | 11:14

Očekuje se slična suradnja i učinak kao u slučaju primjerice Sahitija ili Jakoliša

Nakon što je odradio polusezonu na posudbi u Famalicau, Ivan Dolček vratio se u Split, ali brzo su mu pronašli novu sredinu. Za 22-godišnje lijevo krilo očekuje se uskoro i službeni potpis pa objava sa Šibenikom gdje dolazi na posudbu. Bila bi to slična suradnja kao što su je bijeli s narančastima imali u slučaju Emira Sahitija i Marina Jakoliša.

Sahitijevi nastupi nisu prošli nezapaženo pa je nakon te posudbe priključen prvoj momčadi, a ubrzo i postao jedan od prvotimaca u Hajduku. Danas je Sahiti i jedan od atraktivnijih eksponata na transfer tržištu. Iako za njega ima niz zainteresiranih, konkretnih ponuda još nema na koje bi mogli reagirati na Poljudu.

U slučaju Jakoliša povratak na Šubićevac bio je svojevrsni preporod. Za 19 nastupa prošle sezone zabio je 10 golova i pet puta asistrirao. Sve do zimskog prijelaznog roka kad ga je otkupio Angers.

Na Poljudu bi bili sretni kad bi ijedan od ova dva primjera se ponovio i u slučaju Dolček. On je od početka priprema sa Šibenikom, a zaigrao je za Narančaste i u prijateljskom susretu protiv TSC Bačke Topole (1:2).

Za Hajduk je nastupao 56 puta, zabio dva gola i četiri puta, a na Poljud je stigao iz Slaven Belupa 2019. godine.


Tagovi

HajdukIvan DolčekNK ŠibenikGermanijak u Austriji s Hajdukom

Ostale Vijesti