Hajduk zainteresiran za braniča Milana!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 01.01.19. | 11:41

Na Poljud bi mogao stići igrač iz zvučnog kluba.

U talijanskim novinarskim krugovima pojavila se informacija kako je Hajduk zainteresiran za stopera Milana, Stefana Simića! Poznato je kako Hajduk za vrijeme zimskog prijelaznog roka želi dovesti stopera, krilo i napadača. Nakon što su procurile informacije da bi Bijeli mogli u svoje redove vratiti bivšeg kapetana Zorana Nižića, kojeg su pustili u Rusiju prošlog ljeta, Simić je čini se novo ime koje se pronašlo u transfer križaljci Siniše Oreščanina.

Simić je 23-godišnji stoper koji se u Milanvratio na ljeto iz Crotonea, a za seniorsku momčad odigrao je samo jednu utakmicu, protiv Dudelangea u Europskoj ligi. U karijeri je igrao za sve kategorije mladih čeških reprezentacija, a krajem 2017. upisao je za sada jedini nastup za seniorsku vrstu.

Simić je inače Čeh bosanskog porijekla, već je jednom trebao stići na posudbu na Poljud prije nego što je Milan stopirao taj transfer. Simić je tada, neposredno pred dolazak u Split dao i intervju za Germanijak.hr. 

> Stefan Simić za Germanijak: Na Hajduku mogu zahvaliti "onom gore", želim duplu krunu za Torcidu!

Transfermarkt ovog stopera procjenjuje na 600 tisuća eura. S obzirom na financijsku situaciju na Poljudu, izgledno je da će Hajduk pokušati dovesti Simića na posudbu.

(Foto: Reuters)

 


Tagovi

Stefan Simić

Ostale Vijesti