Miro Gabela / Hajduk.hr
Miro Gabela / Hajduk.hr

Hajduk razveselio Makarsku, stranci ukrotili Zmaja

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 04.09.21. | 21:32

Kombinirana momčad Bijelih odigrala je prijateljsku utakmicu kod trećeligaša

Reprezentativnu stanku Hajduk je iskoristio za još jedno lijepo druženje s vjernim navijačima, u Makarskoj su Splićani prijateljsku utakmicu protiv trećeligaša Zmaja koja je završila rezultatom 2:0 za Splićane. Od rezultata je ipak znatno važnija još jedna potvrda koliko je splitski klub omiljen na Makarskoj rivijeri.

Proveli su hajdukovci dva dana u Makarskoj, dogovorili nastavak suradnje s važnim sponzorom Apfelom i uživali u ugodnom gostoprimstvu u gradu koji je dao nekoliko velikih nogometaša, prije svega legendarnog Alena Bokšića. Zmaj slavi 100 godina postojanja i za takvu prigodu Hajduk je idealan, jedini mogući gost.

Što se tiče utakmice protiv Zmaja kojeg s klupe vodi nekadašnji hajdukovac Vik Lalić, Hajduk je do pobjede došao pogocima dvojice stranaca. Diamantakos je u 60 minuti pogodio za 1:0, nakon što mu je talentirani vratar Zmaja Josip Bartulić obranio kazneni udarac, Grk je odbijanac ipak spremio u mrežu. Nekoliko minuta kasnije, u 69., na 2:0 povećao je Eduok nakon što je Vukovićev udarac Bartulić odbio u vratnicu pa je Nigerijac odbijenu loptu poslao u mrežu.

Za Hajduk je od prve minute krenuo Nikola Katić, na vratima je bio Lovre Kalinić, a na poluvremenu je ušao i Marco Fossati. Trener Gustafsson dao je priliku i nekolicini juniora jer je dosta igrača zauzeto reprezentativnim obvezama. Sve u svemu, dva lijepa dana proveo je Hajduk u Makarskoj, od ponedjeljka kreću pripreme za utakmicu s Istrom 1961.



Tagovi

HajdukZmaj MakarskaPrijateljska utakmica

Ostale Vijesti