Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

Hajduk produžio ugovor s talentiranim veznjakom do 2026. godine

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 18.02.23. | 19:33

Kapetan juniora Marko Capan potpisao je novi ugovor s Bijelima

Posljednjih dana tema je bila kad će novi ugovor potpisati 18-godišnji veznjak Marko Capan kojeg je trener Ivan Leko priključio prvoj momčadi s obzirom da mu je isticao stari na kraju ove sezone. Iz Hajduka su dolazili signali da će to biti uskoro i dan prije utakmice s Goricom na Poljudu stigla je službena potvrda.

Marko Capan danas je potpisao ugovor s Bijelima do ljeta 2026. godine.

Marko je kao kapetan predvodio Hajdukovu juniorsku momčad u aktualnoj sezoni, a na početku ove godine pozvan je na zimske pripreme s prvom momčadi. Nastupio je u četiri prijateljska susreta, a debi za prvu momčad ostvario je prošlog vikenda u 4:1 pobjedi na gostovanju u Varaždinu gdje je asistirao za prvi pogodak Darija Melnjaka.

Prve nogometne korake napravio je u rodnom Bjelovaru, odnosno okolnim klubovima, odakle je 2018. godine prešao u Lokomotivinu školu nogometa, a zatim u ljeto 2020. godine prelazi u Hajdukovu Akademiju gdje nastavlja svoj razvoj kroz kadete, juniore sve do danas kada je već upisao službeni debi za prvu momčad i potpisao prvi službeni ugovor.

„Stvarno sam presretan zbog potpisa i zbog toga što mogu biti dio najvećeg Kluba. Sad sam mirne glave i mogu se spremiti za sutrašnju utakmicu. Uvijek sam fokusiran na nogomet i teren. Kod samog dolaska u Hajduk privukla me samo emocija, ovdje svi žive taj klub, ja navijam za Hajduk. Ovdje mi je sada prelijepo i ne bih ovo mijenjao“, kazao je mladi veznjak nakon potpisa ugovora.



Tagovi

Marko CapanHajduk

Ostale Vijesti