Hajduk prodao standardnog prvotimca u Serie A, odšteta - tri milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 04.09.20. | 08:40

Posao je gotov, a službena potvrda očekuje se u narednim danima

Ono o čemu se dugo pisalo sad je dobilo i svoju potvrdu, a albanski branič postat će novi igrač Spezije, kluba koji je ove sezone ostvario povijesni uspjeh nakon što su kroz doigravanje uspjeli osigurati ulazak u elitni rang talijanskog nogometa, a to je nešto što im nikada prije nije pošlo za rukom.

Ismajli je otkriće Hajduka i izvrstan primjer kako bi klub trebao voditi svoju 'politiku'. U klub je stigao prije četiri i pol godine kao potpuni anonimac iz kosovskog FK 2 Korrikua, a iako je u početku bio dosta kritiziran, s vremenom se nametnuo u standardnog prvotimca.

Ismajli je snažan branič, nije spor, dobar je u igri glavom i izvrsno funkcionira kao 'drugi stoper'. On i dalje nije 'gotov' igrač, još mora poraditi na donošenju pravih odluka, ali u svakom slučaju ima još dosta mjesta za napredak.

“Da, istina je. Nakon tri dana razgovora odlučili smo da će Ardian ići u Speziju. Pregovarali smo i s Beneventom, ali Spezija nas je uvjerila oko svoje ponude te je postigla dogovor s Hajdukom”, rekao je igračev agent Sulejmani.

Ismajli je za Bile je u proteklom periodu upisao 93 nastupa u kojima je postigao 2 gola. Prvotno je igrao za Kosovo da bi potom prihvatio poziv Albanije u čijem je dresu dosad nastupao u 11 utakmica.

Dodajemo za kraj kako će sa svojom novom momčadi, nakon što prođe liječničke preglede, Ismajli potpisati četverogodišnji ugovor, a po sezoni bi trebao zarađivati nešto više od milijun eura.

(Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL)

 

 


Tagovi

transferiLjetni prijelazni rokArdian Ismajli

Ostale Vijesti