Hajduk pobijedio uz najčudniji gol u povijesti HNL-a (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 26.10.19. | 16:59

Domaćini su dominirali cijelim susretom, ali su im darežljivi gosti poklonili mirnu završnicu.

Na Poljudu je odigrana utakmica 13. kola Prve HNL, u kojoj je Hajduk slavio protiv Slaven Belupa rezultatom 2:0.

Hajduk je dominirao od samog starta utakmice tražeći bodove pred svojim navijačima. U 14. minuti sjajno su kombinirali Jairo i Caktaš, koji Brazilcu sjajno ostavlja loptu, a ovaj protrčava obrambeni blok i gura loptu kroz noge Ježini za 1:0.

 

<div style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 56.250%;"><iframe src="https://streamable.com/s/02wuk/rdvdps" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width: 100%; height: 100%; position: absolute;"></iframe></div>

Do kraja poluvremena domaćin je nastavio pritiskati tražeći drugi gol, no rezultat se nije mijenjao te se na odmor otišlo rezultatom 1:0.

Slaven Belupo je bolje otvorio drugo poluvrijeme, u prvih pet minuta su stvorili dvije, tri izgledne prilike, no nedostajalo je koncentracije u završnici.

Hajduk je potpuno stao u drugom dijelu, međutim u 74. minuti se dogodila apsolutno nevjerojatna scena, koju su domaćini iskoristili za povećanje vodstva.

Posavec je pokušao rukom uposliti svoj vezni red, no to je učinio na loš način i lopta dolazi do igrača gostiju, koji s 30-tak metara puca iz prve preko istračalog vratara Hajduka, međutim Posavec u zadnji trenutak stiže i uz pomoć vratnice brani siguran gol.

Igrači Slaven Belupa su pomislili da su izjednačili i počeli slaviti fantomski gol, a pogotovo se istakao Ježina koji je razdragano slavio s pričuvnim igračima, što su iskoristili domaći igrači i s dva brza dodavanja iznjeli loptu do Juranovića, koji je šalje u prazan gol za 2:0.

 

<div style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 56.250%;"><iframe src="https://streamable.com/s/lo8a5/eafzud" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width: 100%; height: 100%; position: absolute;"></iframe></div>

Do kraja utakmice nismo vidjeli apsolutno ništa, što i ne iznenađuje s obzirom na situaciju iz 74. minute, koja je u potpunosti ugasila gostujuće igrače te su se s posljednjim sučevim zviždukom domaći nogometaši mogli pridružiti navijačima u slavlju rođendana.

 (foto: Pixsell)

 


Tagovi

Antonio JežinaJairo

Ostale Vijesti