Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

Hajduk ima drugu provjeru u Istri, sparing od dva sata iza zatvorenih vrata

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 11.01.23. | 08:23

S mađarskim klubom su dogovorili da se utakmica igra dva puta po 60 minuta, a bit će to prilika i za mlađe igrače koje je Leko poveo na pripreme da se pokažu

Nakon odigrane pripremne utakmice s partnerskim klubom Radomljem pred Hajdukom je novi prijateljski ogled u Istri. Od 14 sati danas će igrati jednu od zahtjevnijih utakmica na ovim pripremama u Istri protiv trenutno osmoplasirane momčadi mađarskog prvenstva Mol Fehervara. Naime, prema dogovoru klubova odigrat će se susret iza zatvorenih vrata dva puta po 60 minuta.

U prvoj utakmici imali smo prilike vidjeti konture igre i filozofije koju će Ivan Leko prakticirati u Hajduku. Danas će dobiti po 60 minuta u dva dijela za isprobati to s većinom ili svim igračima koji su otputovali za Novigrad. Bit će to i prilika za mlade igrače, točnije devetoricu koja još imaju pravo nastupa za juniore, a tu su na pripremama s prvom momčadi. Priključio im se sad i Elvis Letaj koji je prekinuo posudbu u slovenskom klubu Tabor Sežana, a kako stoje stvari vraća se vjerojatno kao popuna za Davida Čolinu.

Lijevi bek Bijelih na odlaznim je vratima i uskoro bi trebao postati novi igrač bundesligaša Augsburga. Čolini na ljeto ističe ugovor, a ponuđeni novi nije potpisao pa bi klubu na njemu htio nešto i zaraditi što bi se ostvarilo njegovim odlaskom u Njemačku.

Očekuje se tako u današnjem susretu vidjeti poboljšane konture Lekine filozofije, ali i nešto više pozornosti na mlađim igračima. Kao što ju je zaradio pogotkom u prvoj utakmici napadač Mate Antunović, a tu su još vratar Borna Buljan, bek Šimun Hrgović, stoperi Dominik Prpić i Luka Vušković, vezni Rokas Pukštas, Marko Capan, Roko Brajković te napadač Jere Vrcić.

Prijenos utakmice bit će od 14 sati na Hajdukovom službenom kanalu Hajduk Digital TV. (km)


Tagovi

HajdukpripremeMol Fehervar

Ostale Vijesti