Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Hajduk danas s Olimpijom jači za Livaju i Mlakara

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 02.07.23. | 08:01

Početak u Stožicama je u 18 sati

Hajduk danas igra drugu pripremnu utakmicu u Sloveniji, protivnik u Ljubljani na stadionu Stožice je Olimpija, aktualni osvajač duple krune u 'deželi'. Bijeli su prije puta u Sloveniju igrali na Poljudu sa Širokim Brijegom (1-1), a isti rezultat ponovili i na pripremama sa Spartakom iz Trnave. Trener Ivan Leko isprobao je dosta igrača, nastupile su sa Slovacima dvije momčadi, pa se nešto slično očekuje i danas budući da je strateg Bijelih najavio da želi vidjeti sav raspoloživi kadar.

Međutim, Hajduk će u ovom susretu biti jači za dvojicu nogometaša, jer se vraćaju Marko Livaja i Jan Mlakar. Livaja je propustio Spartak zbog udarca zadobivenog protiv Širokoga, dok se Mlakar kasnije vratio iz reprezentacije te dobio odmor od prošlog susreta. Dok je Livaja zvijezda među navijačima Hajduka i svi se s njim žele slikati, sličan status, samo u Sloveniji ima Mlakar otkako je postao standardni reprezentatitvac te je meta lovaca na autograme u domovini.

Svi ostali, osim Josipa Eleza i Lovre Kalinića, su na raspolaganju i baš intrigira kako će Hajduk zgledati nakon dva uvodna remija u trećoj utakmicu s domaćinom koji se također priprema za Europu.Još jednom ćemo vidjeti Leona Dajakua, novopridošlog igrača koji je u drugom dijelu na lijevom krilu zajedno s Ivanom Dolčekom na desnom solidno izgledao, no vidjet ćemo kako će to sve skupa Leko rasporediti. (dku)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HajdukOlimpija LjubljanapripremePrijateljska utakmicaMarko LivajaIvan LekoJan Mlakar

Ostale Vijesti