Nel Pavletic/PIXSELL
Nel Pavletic/PIXSELL

Hajduk bez dva stopera do kraja sezone

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 14.05.21. | 08:00

Ako bude novih izostanaka Tramezzani bi se mogao pronaći u velikom problemu.

Nakon što je u 7. minuti utakmice protiv Gorice Paolo Tramezzani morao zamijeniti Kristijana Dimitrova za Vicka Ševelja bilo je jasno da će bugarski stoper teško zaigrati za Bijele do kraja aktualne sezone. Dimitrov je bio rekonvalescent, nije odigrao prethodne četiri utakmice zbog ozljede zadnje lože, propustio je i treninge te je bilo jasno da je talijanski trener, u dogovoru s liječničkom službom Bijelih, riskirao s guranjem Dimitrova u početnu postavu za, kako su je mnogi okarakterizirali, utakmicu sezone Bijelih.

Bugarski reprezentativac doveden je na Poljud na ljeto 2020., a ugovor mu ističe za dvije godine. Ozljeda nije teže prirode, na početku priprema bi se sigurno trebao pojaviti na prozivci, no Bijeli će do kraja sezone morati bez njega, kao i bez Nihata Mujakića koji se ozlijedio još na utakmici protiv Dinama krajem travnja.

No, dobra vijest za Tramezzanija svakako je povratak Stefana Simića, koji je protiv Gorice odradio suspenziju od tri žuta kartona, kao i činjenica da je mladi Sevelj protiv Gorice odigrao jako dobru utakmicu.

Pred Hajdukom su ostala još dva kola, Šibenik na Šubićevcu te Lokomotiva u posljednjem kolu na Poljudu. Obrambeni par Simić-Vušković djeluje pouzdano, Ševelj je položio ispit, no Tramezzani se mora nadati kako u posljednjih 180 minuta sezone neće biti novih ozljeda i suspenzija.

Jer, posve je jasno. Hajduk ako želi osigurati Europu mora pobijediti u obje preostale utakmice. A čak niti tada nisu sigurni.


Tagovi

Paolo TramezzaniStefan SimićMario Vušković

Ostale Vijesti