Reuters
Reuters

Guardiola: "Sva bol od prošle godine bila je večeras tu, a ovi dečki strašno ponizni"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 17.05.23. | 23:56

City je napravio veliki podvig

U finalu nogometne Lige prvaka, 10. lipnja u Istanbulu, igrat će Inter i Manchester City nakon što je engleska momčad u polufinalnom uzvratu, na svom Etihadu, posve nadigrala Real Madrid s 4-0. Nakon utakmice, trener Građana Pep Guardiola bio je jako zadovoljan:

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Imao sam osjećaj ovih dana da ste imali miks mirnoće i tenzije da igrate ovaj tip utakmica. Nakon 10, 15 minuta sam imao osjećaj da sva bol kojiu smo imali prošle sezone je danas tu. Ovdje smo slično igrali prošle godine", rekao je Guardiola jako emotivno pa dodao:

"Morali smo progutati sve, otrov i biti mirni. Nogomet sve vrati. Kada je Madrid osvojio trofej - da, htio sam ga. Danas se sve poklopilo, energija koju smo imali prošle sezone, kritike na igrače da nemamo karakter, da smo ništa, ali izgubili smo zato što je to nogomet. Sada sam zahvalan svima. Prihvatili smo poraz kada smo morali, a danas, godinu dana kasnije, smo u finalu Lige prvaka. Nema odustajanja. Morate pokušavati opet i opet. Jednu utakmicu smo do nove titule u Premiershipu, tri sezone u nizu. Dva finala Lige prvaka, jedno polufinale, četiri Carabao Kupa. To je konstanta."

"Ova je momčad jako ponizna. Mrzim aroganciju u sportu. Ovi dečki to nisu. Oni su ovo zaslužili. Imamo vremena. Talijani su ondje, svi će govoriti da smo mi favoriti, a to je najgore što se može dogoditi. Moramo se pripremiti za United i onda za Inter", zaključio je.



Tagovi

Pep GuardiolaManchester CityLiga prvaka

Ostale Vijesti