SERGIO PEREZ/Action Images
SERGIO PEREZ/Action Images

Grozne vijesti: Kun Aguero mora u mirovinu!?

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 12.11.21. | 10:55

Mislilo se da je pred njim tek tromjesečna pauza, ali…

Prije nepuna dva tjedna diljem svih medija prelomila se vijest da Kun Aguero zbog srčane aritmije mora prisilno pauzirati od nogometa tri mjeseca. Argentinac je u mladosti već imao svojevrsnih problema sa srcem, operirao ga je s 15 godina, a na liječničkim pregledima ustanovilo se da se aritmija, odnosno nepravilan rad srca, ponovno pojavio i počeo argentinskom velemajstoru raditi manje poteškoće.

Naravno, Aguero je odmah dobio zabranu treniranja, testovi su se provodili tri dana, a na kraju je ustanovljeno da će on morati minimalno pauzirati tri mjeseca te će onda doktori odlučiti kakvo je njegovo zdravstveno stanje.

Javio se Aguero na svojem Instagramu iz bolnice, navijačima se zahvalio i dao naslutiti kako ovo nije njegov kraj, ali posljednje informacije su jako loše…

"Ja sam dobro i u pozitivnom duhu dočekujem proces oporavka. Želim vam se svima zahvaliti za poruke podrške koje su učinile moje srce jačim", napisao je Aguero.

Ipak, realnost je nešto drugačija.

ESPN javlja kako su testovi negativni i kako bi radi svega navedenog liječnici mogli Agueru zabraniti profesionalno bavljenje nogometom i poslati ga u prijevremenu mirovinu!

Prema njihovim informacijama, kardiološka slika nije dobra te bi ona mogla biti glavni faktor zašto će se Aguero biti prisiljen povući, ali jasno je da će se sad tražiti drugo, treće, pa i stoto mišljenje samo kako bi Kun mogao nastaviti svoju avanturu u Barceloni.



Tagovi

Sergio AgueroBarcelonaigračka mirovina

Ostale Vijesti