Donall Farmer/PA Images/PIXSELL
Donall Farmer/PA Images/PIXSELL

Grom iz vedra neba: Dinamo ponudio dva milijuna eura za kapetana Vitessea!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 17.08.21. | 15:38

Vijest je prenio iznimno relevantni Gianluca Di Marzio, a u slučaju da se transfer ostvari, mogao bi profitirati i mladi hrvatski reprezentativac Dominik Oroz

Jučer navečer pojavila se vijest kako je Dinamu ponuđen stoper Benfice Ferro, zatim se danas pisalo o nekim južnoameričkim opcijama, da bi onda pravu pomutnju u hrvatskom medijskom prostoru napravio poznati talijanski novinar Gianluca Di Marzio koji je objavio kako je Dinamo poslao službenu ponudu za nizozemskog stopera Danilha Doekhija.

Modri su navodno za Nizozemca surinamskog podrijetla spremni platiti dva milijuna eura odštete, što bi na neki način bio i veoma dobar posao uzmemo li u obzir da prema Transfermarktu njegova tržišna vrijednost iznosi tri milijuna eura.

Doekhi je prve nogometne korake napravio u Excelsioru, a od 2016. do 2018. godine nosio je dres Ajaxa koji ga je tog ljeta prodao u Vitesse za svega 250 tisuća eura. Otkako je stigao u klub postao je nezamjenjivi član udarnih 11, a od prošle sezone je i kapetan kluba što nije mala stvar za nekog tko je prije mjesec dana proslavio 23. rođendan.

U Dinamu izgleda smatraju kako su baš na stoperskoj poziciji 'najtanji'. Ozljedom Leuritsena Krznaru su na raspolaganju ostali tek Kevin Theophile Catherine i Dino Perić, dok je njihova zamjena mladi Josip Šutalo.

Doekhi ima problema s preponama, trenutno je ozlijeđen, ali uskoro bi trebao biti sto posto fit. Vitesse je na mjestu stopera odlično pokriven budući Letch na raspolaganju ima Bazoera, Hajeka, Cornelissea i mladog Hrvata Oroza koji je u klub stigao ovog siječnja iz Red Bull Salzburga.

Kapetana se sigurno neće riješiti 'ispod cijene', ali budući da ovog ljeta nisu uprihodili nijedan euro od prodaje igrača možda Dinamo ipak može dobiti 'popust'.



Tagovi

Dinamo ZagrebGermanijak transferinogometni transferitransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti