Srecko Niketic/PIXSELL
Srecko Niketic/PIXSELL

Grezda napustio Šibenik, stigao Slovenac koji je prošao školu Real Sociedada, a još se čeka Dolček

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 17.06.22. | 08:28

Tri godine proveo je u San Sebastianu, dok je posljednje tri sezone bio član Rudara.

Nastavlja se rješavanje kadrovske križaljke na Šubićevcu. Čanadi ovih dana teško može znati tko će ga dočekati u svlačionici, a koga više neće biti, ali jasno je kako je uprava ovog ljeta odlučila zasukati rukave te će svojem treneru na raspolaganje pokušati staviti najbolje mogući kadar. Iako u proljetnom dijelu prošle sezone Šibenik nije oduševljavao, kako igrama tako i samim pričama 'oko kluba', izgleda kako su nešto ljepši dani stigli u Krešimirov grad. Za osmjehe na licima Šibenčana nisu toliko zaslužni turisti koliko spoznaja da njihov klub ima velike ambicije u nadolazećoj sezoni.

Puno je dolazaka, još više odlazaka. Jučer su stvari skupili Karlo Bilić te Kolumbijac Yordy Bedoya. Ako ste mislili da je tu kraj – prevarili ste se! Danas je postalo poznato kako se u klub definitivno neće vratiti Antonio Asanović, Eros Grezda te Stipe Bačelić-Grgić, s tim da je potonji to kratko i potvrdio za Sportske novosti.

„Nešto smo se dogovorili, nekakav okvir je tu, ali vjerujem da će se ubrzo sve riješiti“, poručio je popularni SBG za Sportske novosti koji je tako sam dao naslutiti kako neće još zadugo na sebi nositi dres 'svog' Šibenika.

Asanović je stigao zimus, tada je dogovorio polugodišnju suradnju, a ista se neće produljiti. Što se tiče Grezde, koji je u proljetnom dijelu sezone bio ponajbolji igrač Narančastih, on je trenutno u rodnom Kosovu odakle nastoji realizirati neki inozemni angažman.

No, da ne bi bilo da svi samo odlaze, ima i nešto dolazaka. Germanijak doznaje da su Šibenčani u pregovorima s jednim iznimno poznatim HNL imenom koji bi u klub trebao, ako prihvati ponudu, postati kamen temeljac Čanadijeve momčadi, ali dok se to ne realizira iz kluba su se odlučili okrenuti poboljšanju ofenzivnog dijela momčadi pa je tako u klub stigao 22-godišnji Slovenac Nace Koprivnik.

Tri godine Nace je proveo u školi nogometa Real Sociedada, a od 2019. godine igra za Rudar Velenje gdje ima status standardnog prvotimca. On je potpisao ugovor 1+1, a osim njega uskoro bi put Šibenika trebao i Ivan Dolček koji bi trebao doći na jednogodišnju posudbu iz Hajduka, ali na to će se morati pričekati još nekoliko dana.


Tagovi

Eros GrezdaStipe Bačelić-GrgićAntonio AsanovićDamir ČanadiNK ŠibenikHNLLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2022.

Ostale Vijesti