Reuters
Reuters

Grci tvrde: Naš prvoligaš zainteresiran za Alena Halilovića

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 30.01.23. | 13:45

U dresu Rijeke odigrao je tek 554 minute...

Već neko vrijeme se piše o odlasku Alena Halilovića iz Rijeke, nekoć najvećeg talenta hrvatskog nogometa kojeg je iz Dinama kupila Barcelona, kojem se tepalo kao o 'novom Messiju', a koji nikada ni izbliza nije ispunio svoj potencijal. Halilović je igrač koji loptu prima drukčije od drugih, kojem se kod svakog poteza vidi da ima 'ono nešto', ali i koji već neko vrijeme nije igrač koji može raditi razliku ni u HNL-u, kamoli u nekom od klubova u Ligama petice.

Halilovića nije bilo u sastavu Rijeke u prva dva proljetna kola i čini se kako se njegova epizoda na Rujevici približava kraju, iako mu ugovor s Rijekom ističe 2024. Iako za njegove usluge više ne postoji interesenata kao ranijih godina, 27-godišnji hrvatski operativac je i dalje zanimljiv zvučnim europskim klubovima.

U grčkim medijima pojavila se vijest da bi ga u svoje redove volio dovesti Aris, trenutno petoplasirana momčad prvenstva Grčke. Prema pisanju grčke Gazzette, Aris i Rijeka već su uspostavili kontakt te da postoji obostrana želja da Halilović prijeđe u redove Žutih iz Soluna.

Halilović je ove sezone upisao tek 554 minute, pritom je zabio jedan pogodak, a posljednju utakmicu odigrao je u 2:7 porazu protiv Dinama na Rujevici u posljednjem jesenskom kolu (nr)



Tagovi

Alen HalilovićArisHNK RijekaRijeka

Ostale Vijesti