REUTERS/Stephane Mahe
REUTERS/Stephane Mahe

Grbić gostovao kod Igora Silve, domaćini u završnici stigli do sva tri boda (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 10.09.21. | 22:42

Francuski prvak muči se na početku prvenstva

Lorient i Lille otvorili su novo, 5. kolo Ligue 1. Za domaćine je nastupio donedavni desni bek Osijeka, Brazilac Igor Silva, dok je na vratima aktualnog prvaka Francuske Lille bio Ivo Grbić. Domaćini su poveli u 7. minuti golom Armauda Laurinetea, da bi za 1:1 u 25. zabio Burak Yilmaz. Konačnih 2:1 za pobjedu domaćina postigao je Terem Moffi u 87. minuti.

Lauriente za svoj pogodak može zahvaliti upravo suigraču Moffiju, koji je ispremiješao cijelu obranu LOSC-a. Grbić je njegov udarac obranio, lopta mu se odbila pa je uposlio 22-godišnjeg strijelca, koji je loptu zakucao u mrežu za ranu prednost Lorienta.

Pogodak Laurientea pogledajte OVDJE.

Francuski prvak nije se nadao takvom startu prvenstva, jer su nakon četiri kola imali tek jednu pobjedu, dva remija i jedan poraz. Burak Yilmaz nije želio novi i dobio je priliku da momčad izvuče iz rezultatskog minusa. Sam je izborio kazneni udarac te ga i sam izveo.

Pogodak Yilmaza s bijele točke pogledajte OVDJE.

Ipak, novi poraz Lillea dogodio se. U akciji u kojoj je sudjelovao Igor Silva, Moffi je iz blizine prevario Grbića i postavio konačnih 2:1.

Pogodak Moffija pogledajte OVDJE.

Lorient je pobjedom na vlastitom travnjaku skočio na četvrto, dok je Lille pao na deseto mjesto tablice.



Tagovi

Ivo GrbićIgor SilvaLorientLilleLigue 1Francuska

Ostale Vijesti