Granada okrenula protiv Getafea, Fernandez junak utakmice s dva pogotka

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 12.06.20. | 22:14

Odličan utakmica u uvijek zanimljivoj La Ligi

Utakmica je završila rezultatom 2:1, a prvo ime susreta bio je Fernandez s dva postignuta pogotka (70', 79'), dok je kod gostiju precizan bio Timor (20').

Bila je ovo jedna jako zanimljiva utakmica u kojoj smo vidjeli dva lica obje momčad. Prvih 45 minuta je u potpunosti pripalo gostima koji su na predah otišli potpuno zasluženo s jednim pogotkom prednosti, dok se u nastavku sve okrenulo te je domaćin nakon „jezikove juhe“ trenera Martineza u potpunosti okrenuo utakmicu u kojoj su u konačnici zasluženo slavili.

Gosti su stigli do vodstva nakon 20 minuta.

Cucurella je klizećim startom uspio nekako loptu „dogurati“ do Timora, a taj njegov potez se u konačnici piše kao asistencija budući da je veznjak gostiju s ruba 16-erca uspio zabiti za vodstvo momčadi iz predgrađa Madrida.

Do kraja prvih 45 minuta gosti su bili puno bolja momčad na terenu te su zasluženo na predah otišli s minimalnom prednošću.

U nastavku – neka potpuno druga utakmica.

Domaći sastav je pritiskao, nizao prilike, a svoju bolju igru naplatili su u 70. minuti.

Machis je izveo slobodni udarac, a Fernandez je spretno i sretno ugurao loptu u mrežu.

Svega devet minuta nakon izjednačujućeg pogotka, domaćin u potpunosti okreće utakmicu.

Ponovno je junak bio Fernandez koji je dobro reagirao na jednu povratnu loptu te uputio dobar udarac, prvi pokušaj obranio je dmaći vratar, ali je na obijenu loptu ponovno natrčao raspoloženi Fernandez koji iz blizine nema težak zadatak i dovodi svoju momčad u rezultatsku prednost.

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao, a Getafe nije bio ni sjena one momčadi koju smo gledali u prvih 45 minuta. Njihov „antinogomet“ ovoga puta se nije pokazao dobitnom formulom, a s ova tri boda domaći sastav stigao je do osmog mjesta, dok je Getafe ostao na petom mjestu.

U sljedećem kolu Granada ide u goste Betisu, dok Getafe na domaćem terenu dočekuje Espanyol.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

La Liga

Ostale Vijesti