GRAFIKA: Evo kako će izgledati United s Matićem na zadnjem veznom i novim desnim bekom

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 01.08.17. | 11:49

S nova dva pojačanja vjerojatno će završiti svoj posao na mercatu.

Osim njega United radi na dolasku desnog beka Sergea Auriera, a taj posao je 99 posto siguran pa Mourinho više neće morati koristiti krilo Valenciju na beku iako ni to nije bilo loše rješenje. To će biti četvrto i vjerojatno posljednje pojačanje za United jer Inter im ne želi prodati Perišića, a vremena je sve manje. Za sad su potrošili 164 milijuna eura što bi se trebalo zaokružiti na 200 kada stigne Aurier.

Dva su pojačanja doveli u obranu što je bilo nužno. Švedski stoper Victor Lindelof praćen je 35 milijuna eura i bit će u paru sa Smallingom, dok će Aurier zauzeti poziciju na desnom beku. Na lijevom bi trebao biti Blind kojem Mourinho daje prednost nad Darmianom u pripremnim utakmicama.

Dvojica zadnjih veznih trebala bi biti Matić i Pogba, Srbin više na poziciji 'holdera', a Pogba na kreativcu sa slobodnom kretanja. Na klasičnom razigravaču Mourinho vidi Armenca Mkhitaryana, lijevo Rashforda, a desno Jessea Lingarda koji je njegov ljubimac i počeo je sve pripremne utakmice. Očito mladi Englez ima zacementirano mjesto u prvoj postavi ispred Juana Mate.

Na klupi su ostali nevjerojatni igrači poput Mate, Fellainija, Martiala, Darmiana, Jonesa, Baillya, Valencije, Carricka i Herrere. Iz njihove momčadi bi se mogle dvije 11-torke koje bi mogle igrati Premiership na visokoj razini, ali Mourinho zna što radi. Treba mu širina zbog igranja na dva izuzetno važna kolosijeka, u domaćoj ligi i u Ligi prvaka, a tu su i dva domaća kupa. Širina momčadi je jednostavno ključna ukoliko žele uspjeh. 

S dva nova pojačanja odlučili smo izraditi grafiku kako bi mogao izgledati Manchester United u novoj sezoni, a radi se o momčadi koja bi morala dominirati ligom i biti kandidat za osvajanje naslova. Kako će izgledati na početku prvenstva pogledajte u našoj grafici.

(Foto: Action Images/Footballuser)


Tagovi

Serge AurierNemanja Matićinfografikatransferiprijelazni rok

Ostale Vijesti