Gračan odgovorio na optužbe Ćalete-Cara: Nikad u životu nisam lagao

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 26.08.19. | 15:06

Izbornik mlade reprezentacije odgovorio na optužbe.

Nakon što je prošlog vikenda otpisani reprezentativni stoper Duje Ćaleta-Car dao intervju za Sportske novosti u kojemu je optužio izbornika mlade reprezentacije Nenada Gračana da je lagao o njegovom izostanku s Eura U21.

„Znam da je Gračan bio ljut, ali nije smio kazati da sam umoran, jer ja mu to nisam rekao“, izjavio je Ćaleta-Car, a sada je dobio odgovor od izbornika mlade reprezentacije.

„Kao prvo, ne želim se spuštati na tu razinu. S obzirom na to da Duje Ćaleta-Car više ionako ne može igrati za mladu reprezentaciju, bilo bi najbolje ništa ne komentirati. Ali ipak moramo nešto kazati. On me optužio da sam lagao, a nisam. Nikad u životu nisam lagao. Što sam lagao? Zar njemu u Marseilleu nisu rekli da se treba odmoriti? Pa ako se treba odmoriti, zar onda nije bio umoran? Neka on odgovori zašto nije došao“, rekao je Gračan.

Potom je nastavio.

„Ma, svi sve znaju. Njemu je najbolje da se uhvati nogometa, to bi mu bilo najbolje. Da, pročitao sam što je izjavio u vašem listu. Bilo je sve to toliko smiješno da sam čitao do kraja; inače takve gluposti ne čitam. Uostalom, mnogi su igrači Marseillea igrali za razne reprezentacije u tom razdoblju, zar njegov suigrač iz Marseillea Nemanja Radonjić nije igrao za Srbiju na Euru? Zašto onda on nije igrao za Hrvatsku? Bio mi je na popisu i ja sam na njega računao, nema tu druge priče. A to što nije igrao za selekciju njegova je stvar“, kaže izbornik.

Za kraj je dovršio.

„Vidim da kaže da će prihvatiti kaznu izbornika Zlatka Dalića što ga nije pozvao u reprezentaciju. Zašto onda prihvaća kaznu ako smatra da nije krivac? Sve je nevjerojatno. I znate što još? Tog sam dečka iz treće lige doveo u mladu reprezentaciju! A sad me proziva, kaže da lažem. Tako je to, valjda, u životu. Neki se posvete drugim stvarima, a ne onome što je primarno. Ma, idemo dalje“, bio je Gračanov odgovor Ćalet-Caru.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaDuje Ćaleta-CarNenad Gračan

Ostale Vijesti