Foto: Action Images
Foto: Action Images

"Građanin Kane" srušio Bilića i doveo Spurse na čelo Premiershipa

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 08.11.20. | 15:05

Teška vremena za hrvatskog trenera u WBA.

Nogometaši West Bromwich Albiona upisali su novi, peti poraz u osmom kolu Premiershipa. Na njihovom The Hawthornesu bolji su bili igrači Tottenhama koji su upisali minimalnu pobjedu, a čovjek odluke je ove sezone fantastični Harry Kane.

Baggiesi, za koje je cijelu utakmicu odigrao Filip Krovinović držali su se jako dobro cijelu utakmicu, ali dvije minute prije kraja sav trud pao je u vodu.

Igrala se 88. minuta kada je ovoljetno pojačanje Josea Mourinha, Matt Doherty fantastično centrirao s desne strane u peterac domaćih, tamo je najviši engleski reprezentativac koji glavom zabija svoj sedmi gol sezone.

Jedini koji više od njega imaju na svom kontu su suigrač mu Son i Calvert-Lewin iz Evertona, s tim da 27-godišnji Kane ima uvjerljivo najviše asistencija, čak osam.

Hrvatski trener Slaven Bilić tako i nakon osam kola još nema pobjedu upisanu u povratničkoj sezoni u Premiership, dok Spursi drže čelo kolone sa 17 bodova, bod više od Leicestera (prije utakmice s Wolvesima), Southamptona i Liverpoola (prije utakmice sa Cityem).


Tagovi

Slaven BilićHarry Kane

Ostale Vijesti