Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Gotovo je! Bivši Hajdukov napadač potpisuje za grčkog velikana

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 13.08.23. | 09:35

Eksplodirao je kod Damira Krznara i nakon uzvrata protiv Fenerbahcea odlazi u Grčku

Maribor je pred transferom još jednog važnog igrača. Nakon što je klub, na čijoj je klupi Damir Krznar, prodao prvog napadača Žana Vipotnika u Bordeaux za oko 3,2 milijuna eura, ostat će sad i bez Ivana Brnića. Bivši Hajdukov napadač, koji je za Bijele odigrao 12 seniorskih utakmica pa preko Dugopolja došao u Maribor, eksplodirao je prošle sezone i privukao pažnju inozemnih klubova. A nastavio je odlično i u ovoj sezoni, u pet utakmica u Europi zabio je dva pogotka i jednom asistirao te će uskoro napustiti Ljudski vrt.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prema informacijama Germanijaka njegov odlazak u grčki Olympiacos gotova je stvar, sve je dogovoreno i Brnić bi idućih dana trebao potpisati ugovor s grčkim velikanom. Maribor večeras (nedjelja) igra prvenstveni susret protiv Brava, pitanje je hoće li Brnić biti u momčadi za tu utakmicu, ali odigrat će u četvrtak europski dvoboj protiv Fenerbahcea. I nakon toga bi se trebao uputiti prema Pireju i riješiti sve formalnosti oko transfera. Maribor bi za njega trebao od Grka dobiti 1,5 milijuna eura plus moguće bonuse.

Podsjetimo, Maribor je u prvoj utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige izgubio u Istanbulu 3-1, primio gol s bijele točke u samoj završnici i uzvratu će pokušati dostići Turke i plasirati se u play-off. Ali, uspije li u tome, morat će u borbu za skupinu Konferencijske lige bez ponajboljeg igrača, Brnića. (T.N.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ivan BrnićDamir KrznarMariborOlympiacos

Ostale Vijesti