Gospodin nepoželjni: Potpisao za dva kluba ovog ljeta, oba ga ekspresno otpisali

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 10.09.19. | 16:42

Vratio se u treći klub.

Slučaj japanskog nogometaša Shinjija Okazakija brzo se pročuo diljem nogometne Europe. Bivši igrač Leicestera potpisao je za španjolskog drugoligaša Malagu 30. srpnja, da bi samo tri dana kasnije dobio otpusnicu jer nekadašnji četvrtfinalist Lige prvaka nije mogao isplatiti njegovu plaću.

Međutim, slučaj njegovog nesuđenog suigrača još je bizarniji. Riječ je o Simonu Morenu, 22-godišnjem napadaču kojega su ovog ljeta potpisala čak dva kluba – i oba ga se ekspresno riješila.

Španjolski nogometaš prvo je potpisao za Almeriju početkom srpnja. Međutim, nakon samo mjesec dana njegovog boravka u Andaluziji, u klub je stigao šeik Al Turki i doveo novih 13 igrača, među kojima i hrvatskog nogometaša Antu Ćorića. Više nije bilo mjesta za Morena, koji je nakon sam mjesec dana morao pakirati kofere.

Ipak, nije se puno udaljio. Nakon kratkog povratka u Villarreal, otišao je u regiju do Andaluzije, Costa del Sol. Potpisao je za nekad uglednog člana prvoligaškog društva, Malagu, gdje je trebao zaigrati s Okazakijem.

Međutim, zbog financijskih problema, klub s La Rosalede morao se riješiti obojice iako su i Okazaki i Moreno, zajedno s 19-godišnjim Lorenzom Gonzalezom iz Manchester Citya već pozirali s Malaginim dresom. Moreno se tako po drugi put vratio u Villarreal gdje je produžio u B momčad, odigravši proteklog vikenda tek 16 minuta u Segundi B (treća liga) protiv Orihuele.

 

 

 

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/VillarrealB?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#VillarrealB</a>Welcome home <a href="https://twitter.com/9simonMoreno?ref_src=twsrc%5Etfw">@9simonMoreno</a>!<a href="https://t.co/SRnjGdKKuq">https://t.co/SRnjGdKKuq</a></p>&mdash; Villarreal CF English (@Eng_Villarreal) <a href="https://twitter.com/Eng_Villarreal/status/1169882929377341442?ref_src=twsrc%5Etfw">September 6, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: malagacf.com/offical)


Tagovi

SegundaSimon Moreno

Ostale Vijesti