Gorica pred potpisom dva pojačanja: Stiže napadač i defanzivac iz Albanije

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 17.07.20. | 09:26

Hrvatski prvoligaš dogovorio dva nova imena u Dambrauskasovoj svlačionici.

Nogometaši Gorice nisu uspjeli ozbiljnije ući u borbu za mjesta u Europi naredne sezone. Momčad Valdasa Dambrauskasa završit će sezonu na šestom mjestu, daleko od prvog pratitelja Slavena, ali jednako tako udaljeni i od petog mjesta, posljednjeg koje vodi u kvalifikacije za Europsku ligu.

Ipak, s obzirom na promjenu trenera, u Turopolju mogu biti zadovoljni prikazanim ove godine. Iako su do pauze uzrokovane pandemijom bili relativno blizu četvorci koja se „potukla“ za drugo mjesto, sezonu završavaju nešto udaljeniji od njih, ali zato se već sada krenulo u slaganje rostera za iduću sezonu.

Kako prenose Sportske novosti, Gorica je pred potpisom dva pojačanja.

Prvi od njih je zasad neimenovani senegalski napadač, ali s obzirom da smo već pisali o interesu za 22-godišnjeg Matara Dieyea, gotovo sigurno je riječ o njemu. Mladi napadač je profilom sličan Cherifu Ndiayeu, a posljednju je sezonu odradio u zadnjoj momčadi ukrajinskog prvenstva, Karpatyu, za koje je odigrao 13 utakmica i zabio dva gola uz jednu asistenciju.

Osim Dieyea, ranije spomenuti izvor tvrdi kako će iz Albanije stići desni bek iz Albanije, ali o njemu zasad još nema informacija.

Poslovi su praktički već riješeni, ali treba sačekati i službenu potvrdu.

(Foto: Luka Stanzl/Pixsell)


Tagovi

HNK GoricaMatar Dieye

Ostale Vijesti