Gorica i Inter odigrali susret bez pobjednika

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 20.07.19. | 22:52

Prava uspavanka u predrgađu Zagreba.

U prvom poluvremenu gledali smo pravu uspavanku od utakmice. Trener domaće momčadi na teren je poslao dobro uigranu momčad u kojoj je jedino novo ime bio Hrvoje Babec, dok je pak trener Toplak imao dosta izmjena i dosta novih igrača u odnosu na prošlu sezonu.

Iz prvog poluvremena izdvojili smo dvije prilike. Prvo je zaprijetio domaći sastav u 25. minuti preko živahnog Mathieua koji je lijepo prošao po strani, ali na njegov ubačaj zaklasnili su domaći napadači.

U 30. minuti javio se i Inter. Na ubačaj Galića dobro reagira Tsoneva čiji udarac odlazi uz samu vratnicu Kahline.

U 35. minuti vidjeli smo i prvi pogodak na utakmici. Slobodni udarac sa 18 metara izveo je Poljak Maslowski. Njegov udarac nekako je našao put do mreže, iako ostaje dojam kako je gostujući vratar Žiga Ferlih mogao i bolje reagirati budući da se lopta od njegove noge odbila u gol – 1:0

Prva prava sljedeća prilika bio je ujedno i pogodak. Igrala se 58. minuta kada je najbolji igrač Diva iz Zaprešića Serderov odlično uposlio Mamuta koji odlično probija lijevu stranu, a nakon njegovog ubačaja najbolje se snašao Bosec koji je zabio iz blizine za poravnanje – 1:1

Utakmica se potpuno rasplamsala nakon drugog pogotka. Domaći sastav pod svaku cijenu je htio doći do sva tri boda, ali su u nekoliko situacija dosta nespretno reagirali. Izgleda kako je izostanak prvog topnika Gorice Zwolinskog veliki problem za sastav trenera Jakirevića koji su se dosta borili sa realizacijom.

Veliku priliku u 84. minuti imao je i N'Diaye koji je sa desetak metara zapucao odličnu šansu.

U sljedećem kolu Inter na domaćem terenu dočekuje Istru 1961, dok Gorici u goste stiže Osijek.

(foto:Pixsell)


Tagovi

HNK GoricaInter ZaprešićSerder SerderovMichal MaslowskiAntonio BosecHNL

Ostale Vijesti