Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Gorica dovodi talentiranog Crnogorca kako bi Diaye imao konkurenciju

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 14.01.21. | 07:39

Siniša Orešćenin dao je zeleno svijetlo.

Nogometaši Gorice nalaze se u Istri gdje su u tijeku pripreme za nastavak sezone. Pod vodstvom novog trenera Siniše Oreščanina momčad iz Turopolja već je odigrala jednu prijateljsku utakmicu, a u njoj je Gorica bila bolja od hit kluba 2.HNL, Opatije.

Konačan rezultat bio je 4:2, ali svima je jasno kako je u takvom tipu utakmice rezultat najmanje važan. S druge strane, ono što je važno Siniši Oreščaninu da momčad iz dana u dan izgleda sve bolje i bolje, da nije bilo ozljeda i da u svlačionici vlada pozitivna atmosfera.

Oreščanin je od Dambrauskasa preuzeo dosta sređenu momčad pa tako on u nastavku sezone ne mora 'izmišljati toplu vodu' već samo nastaviti primjenjivati onaj recept koji se pokazao dobrim.

Dakle, skoro sve se zna, a ono najzanimljivije je tko će biti prvi napadač Goričana u nastavku sezone. Mudrinski je krenuo fantastično, pri kraju sezone zablistao je Diaye, a sad bi spomenuti dvojac središnjih napadača trebao dobiti dodatno pojačanje.

Sportske novosti pišu kako je Gorica praktički sve dogovorila s Crnogorcem Vladom Gajićem koji je ove zime stigao na probu iz Danilovgrada. Nekadašnji prvi topnik kadetske i juniorske lige Crne Gore svidio se Oreščaninu te se očekuje da se s njim potpiše profesionalni ugovor u narednih nekoliko dana.

Inače, za Iskru iz Danilovgrada igraju dvojica igrača koji se mogu pohvaliti da su jedan dio svoje karijere proveli u HNL-u. Prvi - i mnogo poznatiji - je Giga Vuković, bivši napadač Hajduka koji će zauvijek biti zapamćen po onom spektakularnom pogotku kojeg je zabio na Giuseppe Meazzi kad su Splićani upisali veliku 0:2 pobjedu nad milanskim Interom. Drugi u nizu je Milan Đuričić, danas 33-godišnji veznjak koji je bio član Rijeke u sezoni 10/11.


Tagovi

Siniša OreščaninHNK GoricaMatar DieyeMatar DieyeOgnjen Mudrinski

Ostale Vijesti