Gorica dogovorila ostanak Mudrinskog, u klub stiže i desni bek iz Albanije

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 29.07.20. | 12:48

Znači li dolazak mladog Albanca ujedno i odlazak Muse Muhammeda?

Ovaj mladić iz Tirane igrao je za U-21 reprezentaciju (devet nastupa), a po potrebi može odigrati na mjestu središnjeg veznjaka.

SN javlja kako će Doka potpisati dvogodišnji ugovor, a u Goricu bi trebao doći kao slobodan igrač budući da mu je prije mjesec dana istekao ugovor s aktualnim prvakom Albanije.

Dolazak Doke jednako tako može značiti i potencijalni odlazak Muse Muhammeda koji je prošlu sezonu bio standardan član udarnih 11, kako kod Sergeja Jakirovića, tako i kod Valdasa Dambrauskasa.

Podsjećamo, Muhhamed je nedavno produljio ugovor s Goricom do srpnja 2022. godine, a njegova tržišna vrijednost trenutno iznosi 450 tisuća eura.

Dodajemo za kraj kako su iz kluba danas potvrdili kako će i sprski napadač Ognjen Mudrinski ostati još jednu sezonu na posudbi u Gorici. 

„Čim se pojavila opcija da ostanem još godinu dana, nisam puno razmišljao. Puno puta sam već rekao da mi je prelijepo ovdje, poznajem momčad, trenerov način rada... Da sam odabrao neku drugu opciju, trebalo bi mi vremena da uđem u ritam, a ovdje sam se već navikao na život, na ljude, na način igre, a i općenito mi odgovara stil nogometa u Hrvatskoj. Nadam se da će i mene i moje suigrače poslužiti zdravlje, da neće biti ozljeda, i da ćemo zajedno uspjeti ostvariti sve naše ciljeve u sezoni pred nama“, rekao je za službene stranice stasiti napadač.

(foto: Marko Prpić/PIXSELL)

 


Tagovi

HNK GoricaAlbi DokatransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti