Gledajte i divite se: Ovo su tri najljepša gola vikenda! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 15.09.14. | 10:02

Nakon dvotjedne reprezentativne stanke vratio nam se ligaški nogomet. Već prvog vikenda vidjeli smo tri fenomenalna gola...

U subotnjem derbiju ruske Premier lige Zenit je s 3:2 pobijedio moskovski Dinamo, no potez utakmice pripao je Mathieuu Valbueni. Francuski 'kralj asistencija' pokazao je da zna i zabiti. I to kako! Na kratko dodavanje Ionova, Valbuena je iz prve majstorski osušio domaćeg vratara Lodigina.

Nešto kasnije, istoga dana, u belgijskoj Pro ligi sastali su se Waregem i Waasland-Beveren. Domaćin je slovio za velikog favorita, čak je i prvi stigao do prednosti, ali potom je uslijedio preokret gostiju. Beveren je na kraju pobijedio sa 4:1, svoj prvijenac zabio je i Ante Vukušić, međutim 'highlight' dvoboja bio je čudesni volej Amida Baldea iz okreta s udaljenosti od 40 metara. Da stvar bude bolja, taj napadač iz Gvineje Bisau tek je stigao u Beveren na posudbu iz Celtica, a nevjerojatnim pogotkom ekspresno je zaludio belgijsku javnost.

Za kraj, ostaje nam sinoćnja golijada Parme i Milana, koja je s 'vaterpolskih' 5:4 otišla na stranu Rossonera. Jedan od najraspoloženijih kod gostiju bio je Jeremy Menez, što je potvrdio petim golom Milana u 79. minuti. Menez ili prikladnije Fenomenez, iskoristio je nepažnju domaćih braniča i presjekao jednu loptu, gurnuo je zatim pored golmana, izašao van granica igrališta, ali se čudesno vratio i onda poentirao petom s druge vratnice. Kao na 'haklu'!

Valbuena, Balde ili Menez, tko je vaš favorit?

(Foto: Action Images)


Tagovi

Mathieu ValbuenaAmido BaldeJeremy Menez

Ostale Vijesti