Glavni igrač Walesa otpao za Hrvatsku

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 05.05.19. | 08:59

Odlične vijesti za Dalića.

Hrvatska nogometna reprezentacija za mjesec dana nastavlja kvalifikacije za Euro 2020. Nismo dobro krenuli, teška pobjeda protiv Azerbajdžana i poraz kod Mađarske, stavili su veliki imperativ na leđa Hrvata uoči dolaska Walesa u Osijek. 

No, čini se kako bi Vatreni mogli imati osjetno lakši posao u Gradskom vrtu. Aaron Ramsey, koji je uz Garetha Balea najvažniji igrač naših sljedećih rivala, ozlijedio se u 34. minuti utakmice Europske lige protiv Napolija. Pokušao je nastaviti, ali ozljeda mišića bila je preteška i morao je biti zamijenjen. 

kako prenosi Sky Sports, ozljeda je teža nego što se mislilo i veznjak je odigrao svoju zadnju utakmicu za londonsku momčad. Na ljeto seli u Juventus, a do kraja ove sezone sigurno se neće oporaviti. Sve to znači da će i za dvoboj protiv Hrvatske biti jako upitan. Moguće je da nastupi, ali pitanje je koliko će biti spreman, a sigurno je da će biti potpuno izvan natjecateljskog ritma.

Bez utakmice je od 18. travnja, a dvoboj u Osijeku je 8. lipnja. To je 50 dana bez nastupa, a takva pauza ostavlja značajan trag na svakom igraču. U svakom slučaju, jedna briga manje za Zlaka Dalića, ali odahnut će(mo) tek nakon što stavimo nova tri boda na konto.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Aaron RamseyHrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti