foto: Action Images
foto: Action Images

Getafe golom Mate iz kaznenog udarca skinuo skalp Barceloni

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 17.10.20. | 22:56

Blijeda predstava Messija i društva te zasluženi trijumf domaćina.

Odigrana je posljednja utakmica dana šestog kola španjolske La Lige u kojoj je Getafe iznenadio blijedu Barcelonu i slavio rezultatom 1:0.

U prvom poluvremenu smo očekivano gledali dominaciju Barcelone u posjedu, a imali su gosti i konkretnije prilike, ali nisu pronalazili put ka mreži čvrstih domaćina te se na odmor otišlo najnepopularnijim rezultatom.

U 56. minuti de Jong kasni u duel u svom kaznenom prostoru te ruši Dakonama, a sudac Grado pokazuje na bijelu točku. Odgovornost je preuzeo Mata i zabio za 1:0.

Iako se nakon gola očekivao juriš Barcelone na gol Getafea, on je izostao. Domaća ekipa je u potpunosti neutralizirala sve pokušaje danas blijede Brace. Očekivano su im prepustili igru, ali im nisu dopustili razvijanje napada, posebno zadnjeg pasa, što je rezultiralo sa vrlo malo ne ozbiljnih nego ikakvih prilika.

Na kraju je Getafe mogao i uvjerljivije slaviti, ali Cucho u dvije izgledne prilike nije bio dovoljno koncentriran, no navijači mu zasigurno to neće zamjeriti jer su skinuli skalp moćnoj Barceloni.

Imao je Messi veliku priliku u 94. minuti, no danas jednostavno nije bio njegov dan, a ni njegove ekipe.



Ostale Vijesti