Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Germanijak doznaje: Zekić na korak od Osijeka, s njim se vraća i – bivši kapetan!?

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 06.10.23. | 16:11

Prema posljednjim informacijama Germanijaka, bivši kapetan i rekorder po broju nastupa za Bijelo-plave postao je slobodan igrač te je u ovom trenutku izgledan njegov povratak u Grad na Dravi. Osim ako netko ne reagira prije ‘njegovog kluba’…

Desno Guedes, u sredini Duarte i Manev, lijevo Drambajev… Ovakva obrana Osijeka nikome ne ulijeva povjerenje. Na stranu s jezičnom barijerom i sigurnim problemom u komunikaciji koji postoji među igračima, izvedbe igrača iz posljednje linije Osijeka od početka ove sezone su zaista slabe. Odlaskom prvo Škorića, a onda i Žapera, nestao je vođa koji može voditi posljednju liniju, ali kako Germanijak doznaje, bivši kapetan mogao bi se vratiti u klub, prvi put zaigrati na Opus Areni koju je dugo čekao i vratiti sigurnost i stabilnost u onaj dio momčadi Bijelo-plavih koji je u prvom dijelu sezone izgledao – drugorazredno!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, kako doznaje Germanijak, Mile Škorić postao je slobodan igrač. Priča, zapravo, nije neka koju dosad nismo čuli. Kinezi nisu isplaćivali plaću na vrijeme, a Škorić je to iskoristio da bi ‘pokupio papire’. On će se, preko CAS-a, jednog dana naplatiti, ali dotad će biti daleko od Kine. Lako moguće da bude ‘doma’, u svojem klubu, Osijeku, kojem lider kakav Mile je treba poput vode u pustinji.

On u ovom trenutku kao slobodan igrač može karijeru nastaviti gdjegod mu srce poželi. A njegovo srce je obojeno bijelo-plavim bojama. Zoran Zekić je na korak od postizanja dogovora s Osijekom i Partizanijem, a zajedno s njim bi se u klub mogao vratiti i bivši kapetan. Zapravo, samo kapetan, jer mnogi i danas u Osijeku kada kažu ‘kapetan’, zapravo se referiraju na Škorića.

Povratak dvojca Zekić – Škorić bi svakako umirio navijače, baš kao što bi njih dvojica i sigurno ‘uvela reda’ u svlačionicu Osijeka. Ali, kao u nekoj TV-prodaji, to nije sve! Naime, počelo se šušlkati da bi Zekić sa sobom u Osijek doveo i veznjaka Ballkanija koji je asistirao za prvi pogodak protiv Dinama, a to je Qëndrim Zyba (22).

Treba reći kako je dolazak Zekića u ovom trenutku puno izgledniji, dok se sa Škorićem tek treba ozbiljno popričati. Zyba, jasno, ovisi o Zekiću. Ako dođe jedan, vjerojatno dolazi i drugi...

Bijelo-plavi nemaju puno vremena, moraju reagirati sad i odmah! Imati ‘pred nosom’ igrača kao što je Škorić, koji je slobodan i koji bi se sigurno vratio, a klub je pritom nalazi u ovako delikatnoj situaciji, nešto je što se ne smije propustiti!

Zekić, dakle, u Osijek stiže uskoro, a Škorić vjerojatno. Nakon brojnih kiša, Opus Arenu bi uskoro moglo obasjati sunce… Čak njih dva!



Tagovi

Mile ŠkorićOsijekZoran Zekić

Ostale Vijesti