Željko Lukunić/Pixsell
Željko Lukunić/Pixsell

Germanijak doznaje: Stojković odradio liječnički, čeka se odluka oko Kačavende! Hoće li Dinamo konačno 'riješiti' Lokomotivin dvojac?

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 17.08.23. | 11:05

Mladi veznjak s Kajzerice u četvrtak je napokon krenuo formalizirati svoj dolazak u Maksimir

'Sapunica' se, valjda, bliži kraju. Nakon što je još u ponedjeljak Lukas Kačavenda odradio liječnički pregled u Maksimiru, u četvrtak je tim putem krenuo i Luka Stojković! Kako Germanijak doznaje, mladi Lokomotivin veznjak odradio je preglede, koji su u Dinamu sve samo ne formalnost i bude li sve u redu, trebao bi konačno fomalizirati svoj dolazak u Maksimir! Nakon puno peripetija, razgovora, pregovora... Podsjetimo, Dinamo i Lokomotiva dogovorili su transfere dvojice igrača još krajem prošlog tjedna, iako se ne radi o klasičnom 'paketu', obojica su trebala u ponedjeljak doći na liječnički.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

No, stigao je samo Kačavenda, Stojković dotad još nije dogovorio svoje uvjete s maksimirskim klubom, a došla je na Kajzericu i ponuda Feyenoorda, koja je 'prijetila' da pokvari cijeli posao. Ipak, Stojković je bio uporan u odluci da odjene Dinamov dres, tijekom ponedjeljka došao je u Maksimir, razgovarao s predsjednicom Uprave Vlatkom Peras i, valjda, skinuo zadnju sumnju s dolaska u Dinamo. Neki izvori tvrde da još postoje neki detalji između Dinama i Lokomotive, koji se moraju dogovoriti, poput točne dinamike plaćanja, ali tu ne bi trebalo biti problema. Valjda. I dolazak na liječnički pregled trebao bi značiti i da tih zapreka više nema.

S obzirom da je u utorak bio blagdan i da je još vrijeme godišnjih odmora, još se čeka konačna potvrda Kačavendina prolaska liječničkog pregleda, znamo da je u Dinamu ovog ljeta bilo dosta komplikacija (Mihajličenko, Titraoui) na toj stepenici, u klubu ne žele ulaziti ni u kakve rizike dok sve dobro ne provjere zdravstveno stanje pa ipak treba još malo pričekati za konačnu potvrdu, ipak je iza Kačavende teška ozljeda koljena. Zasad, ne trčimo pred rudo, možemo samo zaključiti da je Luka Stojković odradio taj dio posla. S nadom da se ništa ponovno neće zakomplicirati, pogotovo kod Kačavende, jer iako je bio na liječničkom u ponedjeljak, još nema 'bijelog dima.'

Dinamo bi Lokomotivi trebao platiti odštetu od 5,6 milijuna eura, što se s PDV-om penje na sedam milijuna.



Tagovi

Luka StojkovićGNK DinamoNK LokomotivaHNL

Ostale Vijesti