Max Ellerbrake/DPA
Max Ellerbrake/DPA

Germanijak doznaje: Marco Pašalić potpisao za Rijeku!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 16.06.23. | 14:13

Pašalić je bio član Borussije Dortmund i igra za njezinu drugu momčad, a odigrao je dvije utakmice za Hrvatsku U17 i četiri za Hrvatsku U21

Na kraju balade - Rijeka je dovela Marca Pašalića! Ofenzivac iz Njemačke bio je povezivan s raznim klubovima, među kojima se u posljednje vrijeme najintenzivnije spominjao Osijek, ali će karijeru, kako Germanijak doznaje, ipak nastaviti na Kvarneru.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Pašalić je bio član Borussije Dortmund i igra za njezinu drugu momčad, a odigrao je dvije utakmice za Hrvatsku U17 i četiri za Hrvatsku U21.

Još do prije mjesec dana Sergej Jakirović je govorio:

"Pa za puno smo mi igrača zainteresirani, normalno. Meni osobno to po medijima izgleda kao: licitiranje. A Rijeka tako ne funkcionira. Neke stvari koje su tako ovdje prije prolazile, više neće ići! Neće se trošiti novci na nečiji CV ili ime nego me zanimaju igrači koji nam mogu pomoći, koji imaju kvalitetu i karakter za Rijeku."

Dodao je:

"Zanima me učinak kroz koji će onda i sam igrač ostvarivati svoje financijske bonuse. Tražimo potentne momke željne dokazivanja i gladne uspjeha. A ne one koji su 'nekad negdje igrali'. Zadnjih pola godine pratimo puno igrača koji bi mogli doći i u Rijeci razviti potencijal od čega će onda veliku korist imati i oni i klub."

Dalo bi se zaključiti da su tu potentnost našli u mladom Pašaliću s obzirom na to da je već snivan u dresu Bijelo-plavih uz navodni dolazak do Osijeka pa čak i neke polupotvrde iz samoga kluba, a zazivali su ga poneki i u plavome zagrebačkom dresu. Doduše, čekala se konkretna ponuda iz Maksimirske 128, a dok je vrijeme prolazilo, Riječani su povukli svoje poteze. Od svega, na kraju se obistinilo ono što je još Robert Palikuča govorio - Rijeka ima za cilj dovesti Marca Pašalića.

U svojih je 35 nastupa za Borussijinu drugu momčad zabio šest golova i jednom asistirao, dok je dva puta nastupio za prvu momčad. Neko vrijeme su ga mučile i ozljede.

Osim toga, kako je Germanijak ranije najavio, očekuje se i potpis Franje Ivanovića.



Tagovi

Marco PašalićBorussia DortmundBundesligaHNK Rijeka

Ostale Vijesti