Germanijak
Germanijak

Germanijak doznaje: Krešimir Režić na korak do klupe afričkog velikana!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 29.03.23. | 14:52

Trener koji je ostavio dubok trag u Saudijskoj Arabiji glavni je kandidat za preuzimanje egipatskog kluba, peterostrukog kontinentalnog prvaka

Hrvatska bi idućih dana mogla dobiti trenera i na afričkom kontinentu. Naime, prema informacijama Germanijaka, Krešimir Režić glavni je kandidat za klupu egiaptskog Zamaleka, afričkog velikana, trofejnog kluba iz Kaira!

Režić je ostavio dubok trag u Saudijskoj Arabiji, gdje je od slabašnog Damaca stvorio klub koji se borio za vrh ljestvice, a napustio ga je prije nekoliko tjedana. No, u čitavom je arapskom svijetu rođen Splićanin postao cijenjen pa bi uskoro mogao preuzeti i tako respektabilan klub kao što je Zamalek. Zbog slabijih rezultata ove sezone Zamalek je prije nekoliko dana uručio otkaz Portugalcu Jesualdu Ferreiri i krenuo u potragu za nasljednikom.

Zamalek je, inače, 14-struki prvak Egipta, s time da je naslov osvajao zadnje dvije godine, pet puta bio je prvak Afrike, a tek peto mjesto trenutno na ljestvici i 11 bodova (uz dvije utakmice više) zaostatka za najvećim rivalom Al Ahlyjem, sigurno nisu u skladu renomeom kluba.

Egipatski kolege uvjeravaju nas da je ugovor za Režića već spreman, ali uz malu ogradu da, kao i svuda u arapskom svijetu, dok nije potpisano, ništa nije gotovo. Jer, prvotna želja Zamalekovih čelnika bilo je neko zvučnije, trenersko ime, koje zasad nisu pronašli pa su se okrenuli Režiću. No, sve se još može promijeniti pa ćemo reći da je Režić tek na korak do klupe Zamaleka. Koliko velik i sitan korak, saznat ćemo uskoro.



Tagovi

Krešimir RežićZamalekEgipat

Ostale Vijesti