Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Germanijak doznaje: Istra smijenila Karoglana

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 08.08.23. | 12:18

Tek bod iz tri utakmice presudili su Mislavu Karoglanu koji je postao prva trenerska žrtva u novoj sezoni HNL-a

Tri kola izdržao je HNL do prve trenerske smjene! Germanijak doznaje kako Mislav Karoglan više nije trener Istre 1961. Presudio mu je težak poraz od Rijeke na Rujevici, ali i slab ulazak Istre u sezonu s obzirom na to da su u tri kola uzeli tek bod. Čeka se službena objava kluba i objava novog imena koji će biti na klupi Istre već u nedjelju protiv Osijeka.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Karoglan je preuzeo klupu Istre nakon odlaska Gonzala Garcije koji je ostvario sjajan rezultat u prošloj sezoni. Prethodno je bio prijelazno rješenje na klupi Hajduka a referenca za posao u Puli bilo je deset utakmica Hajduka u kojima je Karoglan ostvario sedam pobjeda i tri remija.

Međutim, u ovu su sezonu ušli su s remijem protiv Lokomotive (1-1) u Kranjčevićevoj, porazom od Dinama na svom terenu (3-0), odnosno nedjeljnim debaklom na Rujevici (6-0).

Uprava kluba je reagirala i još sinoć priopćila Karoglanu svoju odluku, danas će riješiti detalje oko sporazumnog rastanka i krenuti u potragu za novim trenerom koja će morati biti ekpresna jer Istra 1961 već u nedjelju dočekuje Osijek.



Tagovi

Mislav KaroglanIstra 1961Hrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti