Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Germanijak doznaje: Dinamov veznjak mogao bi zadnji dan mercata otići u Grčku! Ponuda od tri milijuna nije dovoljna?

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 30.01.24. | 11:20

AEK je Ljubičića zapamtio iz međusobnog dvoboja u kvalifikacijama za Ligu prvaka i želi ga u svojim redovima

Robert Ljubičić mogao bi napustiti Dinamo! Naime, kako doznaje Germanijak, u tijeku su razgovori i pregovori Dinama i AEK-a oko transfera modrog veznjaka (ili lijevog beka), a morali bi se zaključiti sutra, jer u Grčkoj prijelazni rok traje do 31. siječnja u ponoć!

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Pričalo se već o interesu AEK-a za Dinamova igrača, koji se u najboljem svjetlu pokazao baš protiv grčkog prvaka, u Ateni na OPAP Areni u onom 'nabrijanom' dvoboju AEK-a i Dinama u kvalifikacijama za Ligu prvaka. No, zadnjih se dana ta opcija 'zakuhala', Grci su pokazali konkretan interes, a navodno ni sam Ljubičić nema ništa protiv odlaska u Atenu, dapače, što je mnoge možda i iznenadilo. Jer, Ljubičić je došao u Dinamo prije godinu i pol dana, ovdje se dobro snašao, igrao Ligu prvaka, bio čak i strijelac u tom natjecanju. Međutim, ova je sezona, kao i za Dinamo, turbulentna i za Ljubičića, igrao je i kod Jakirovića lijevog beka što mu nije najdraža pozicija, a oscilacije u formi pretvorile su ga u pričuvu. Sad bi na porljeće, dolaskom Ogiware, trebao konačno zauzeti mjesto u sredini terena, ali, tamo je konkurencija velika i Ljubičić je na početku proljetne polusezone zadužen uglavnom za minute s klupe. Stoga, iako su u Dinamu u prvi tren odmahnuli rukom na ponudu AEK-a i spustili rampu, do sutra u ponoć transfer bi se ipak mogao realizirati. Dakako, ponude li Grci dovoljno, neće Dinamo Ljubičića baš poklanjati. Grci su tako prvotno ponudili tri milijuna eura, no, u Maksimiru su je odbili. Čeka se nova, pojačana ponuda. Za tri milijuna ga je Dinamo doveo iz Rapida, želi na njemu nešto i zaraditi. Ne ponude li Grci više, Ljubičić će ostati u Dinamu i pokušati se izboriti za mjesto u momčadi.

Eto, AEK i Dinamo na početku sezone gledali su se preko nišana nakon onih huliganskih nereda i smrti jednog od navijača AEK-a, tenzije između dva kluba, pogotovo s AEK-ove strane, bile su velike, a sad bi grčki i hrvatski prvak mogli i poslovati. Dakako, svi su uvjereni da Ljubičić u AEK-u ne bi imao nikakvih problema zato što dolazi iz Dinama, navijači bi ga prihvatili, on je nogometaš, radi svoj posao i nema nikakve veze s onime što događalo u kolovozu. Čekamo, dakle, vrhunac i rasplet ove priče.



Tagovi

Robert LjubičićGNK DinamoAEK AtenaSergej JakirovićZimski prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti